- Poruka
- 26.903
kakvi su opisi na temi, ja tu vasu matorku samo ovako zamisljam![]()
Nit' je ona 'vaki krshic nit' sam ja 'vaki pishonja!
Ovo bi bilo mnogo bolje poredjenje. Ne I doslovno!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kakvi su opisi na temi, ja tu vasu matorku samo ovako zamisljam![]()
...bez dozvole,bez auta i bez logistike(gajbe)?[/QUOTEal si glup sine, pa matorki sve to ne treba. ono sto joj treba je ***** ostalo ima
- - - - - - - - - -
al si ti neka zlobaba zatucana. matorke oce ****** a ne to sto ste naveli. jedino ako on trazi kevu, a ako to trazi nek pokuca psidzi na vrata
Za sada mi ne treba. I ova jedna mi se penje na glavu skoro svaki dan!
jao sad cu da tr prijavim kako sinevaspitan
necu, necu
sto bre da blenemo
ja na to gledam ovako - godine minisu bitne, kao ni neke druge stvari kojima drugi daju veliku vaznost
bitna je hemija i uzajmno privlacenje i bitno je da je kratko osisan![]()

Provalila je vec nesto u tom stilu al' ne odustaje a i meni nije svejedno pravo da ti kažem!![]()
kako nemas pojma
ta matorka oce tvrd ******, jebbe joj se za propratni dekor

matorku smuvati fosnom preko cela
muvati tako 15 minuta i smuvata je
da li je baš tako????ja vam tvrdim da nije...
Neke moraš fosnom, neke moraš pajserom, a neke se i same nude 
matorku smuvati fosnom preko cela
muvati tako 15 minuta i smuvata je

Lepo vi filozofirate.Pitanje za postavljaca teme.Koja zena je matorka?Ona koja ima 30,40,50,60 god?
Ovde godine nikome ne pisu.
Dodacu samo da cak i ako ste se i salili na celoj temi....jako je sve glupo i nema veze sa zivotom.
Lepo vi filozofirate.Pitanje za postavljaca teme.Koja zena je matorka?Ona koja ima 30,40,50,60 god?
Ovde godine nikome ne pisu.
Dodacu samo da cak i ako ste se i salili na celoj temi....jako je sve glupo i nema veze sa zivotom.
Te matore mozes povaliti gde god pozelis, nemaju one visoke kriterijume kod njih je parola daj sta das.Pritisni je negde uz neku tarabu i odvali od trapacine samo pazi da je ne uhvati isijas.
Cela tema je od uvodnog posta sprdnja. Gomila tema je ovde sprdnja ili se posle trećeg posta prosprdi. I naravno da nema veze sa receptima za muvanje, nego samo i isključivo sa životom i to onim pozitivnim stavom o njemu.

Pa vi'š da traži neku useljivu.a gde mislish da se kresnete?u parku?

...bez dozvole,bez auta i bez logistike(gajbe)?
Opet sam je pozeleo nocas,bas jako. Probudilo me to!