Kako se živelo u vreme Josipa Broza Tita

Jugoslavije je BANKROTIRALA. Ta rupa od države se nije mogla hraniti. Par-nepar, redovi za ulje...

Nikom nije stalo do nje osim Srbima i Muslimanima:
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrv...18-gradana-a-u-hrvatskoj-njih-samo-28-5715807

ŠTO VAM ZNAČI VAŠA NOVA DRŽAVA, A ŠTO BIVŠA JUGOSLAVIJA? U Srbiji se Jugoslavenima osjeća 31,8% građana, a u Hrvatskoj njih samo 2,8%

Pogledajte prilog 1312278
Pa da, vama hrvatima je draza svapska cizma u rebra nego pruzena srpska ruka dobre volje. Vec milion puta pokazano i dokazano. ;)

Neuki čoveče kriza i pad berze su izazvali nestašicu goriva, kafe itd.

Jugoslavije je bila bankroterska lažna država koja je opstajala na terorizmu, lažima, ubojstvima, te na ravnoteži istoka i zapada. To je bila slučajna država, promašenau samom začetku.

Srbi i Muslimani, a i Makedonci mogu žaliti za njom iz svojih razloga, no to je vaša stvar.

DA70F582-68F9-4A06-8529-CCB576B1DD3F.png

Jugoslavije je bila bankroterska lažna država koja je opstajala na terorizmu, lažima, ubojstvima, te na ravnoteži istoka i zapada. To je bila slučajna država, promašenau samom začetku.

Srbi i Muslimani, a i Makedonci mogu žaliti za njom iz svojih razloga, no to je vaša stvar.

Ова Галупова графика показује ко је хтео распад Југославије. Наравно, рушитеље Југославије помогле су Немачка, Британијаи САД.

Sad kako je bilo zivjet u jugi gledajuci sada i vracajuci u djecacke dane mogu reci jako dobro. Nisam obracao paznju kroz financije dok se nisam ove godine setao po mome rodnom gradu i vidio koliko se krecu sada cijene izleta. Uz ocevog samo je jos jedan brod bio slicne velicine, ustvari malo veci.

Jna je trebala da zatvori sve granice, pobije sve fašiste u roku od mesec dana, posle bi ceo svet malo kukao i aj ćaos. Ovako su pustili da fašisti gurnu narod u građansko imovinsko verski rat.
A kako bi kod tetke? Sta ti nije ona u Hr?

Ова Галупова графика показује ко је хтео распад Југославије. Наравно, рушитеље Југославије помогле су Немачка, Британијаи САД.
Ta se država raspala jer ste htjeli nastaviti još gore pljačkati bolje od sebe.

Skinite se.

Sad kako je bilo zivjet u jugi gledajuci sada i vracajuci u djecacke dane mogu reci jako dobro. Nisam obracao paznju kroz financije dok se nisam ove godine setao po mome rodnom gradu i vidio koliko se krecu sada cijene izleta. Uz ocevog samo je jos jedan brod bio slicne velicine, ustvari malo veci.

A kako bi kod tetke? Sta ti nije ona u Hr?
Nemam tetku u hr. Pobrkala si me sa nekim od par hiljada forumaša.

Ja ne bulaznim nego pišem kako jeste to što si ti raspala radikalska botina je tvoj problem. Vrati se pod kamen.

Pogledajte prilog 1312531
S ovom slikom si sam sebi skocio u usta jer samo dokazuje da ne znas matematiku. Po stilu izrazavanja moze se reci da ti fal necega pa onda pljujes po drugima. Mene vise to ne dira pogotovo od ovakvih kao sta si ti. Screenshot nije dokaz nicega i varijabilan je od stvarnosti. Pozdrav

S ovom slikom si sam sebi skocio u usta jer samo dokazuje da ne znas matematiku. Po stilu izrazavanja moze se reci da ti fal necega pa onda pljujes po drugima. Mene vise to ne dira pogotovo od ovakvih kao sta si ti. Screenshot nije dokaz nicega i varijabilan je od stvarnosti. Pozdrav
Uglavnom u vreme sfrj su dobro gazili nacifašiste lopove i ubice. Nadam se da će to vreme blagostanja opet doći.

Back