Kako se žene osećaju kada ih muškarci odmeravaju?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa sviđa nam se neka žena pa je odmerimo. Pa uzbuđuje nas atraktivno žensko telo, verovatno zbog toga.Zašto muškarci odmeravaju žene?
Pa u čemu je onda problem?Pa sviđa nam se neka žena pa je odmerimo. Pa uzbuđuje nas atraktivno žensko telo, verovatno zbog toga.
Pa nisam video nanl ulici da žene nešto mnogo odmeravaju muškarce.Pa u čemu je onda problem?
I žene odmeravaju,
i njih uzbuđuje zgodno muško telo.
Zašto misliš da je to odmeravanje samo muška ekskluziva?
pa kad neko odmerava ženu to je veoma neprijatna situacija i tu ništa nije odmereno već agresivnoodmereno
Zato što su žene kulturnije i diskretnije od muškaraca kao što vidišPa nisam video nanl ulici da žene nešto mnogo odmeravaju muškarce.
Ako na mene misliš ne vidim ništa provokativno u pitanju da li ženama imponuje ili im smeta kad ih drugi muškarci odmeravaju.provokator
Nisam ja Katica pa da ti poverujemAko na mene misliš ne vidim ništa provokativno u pitanju da li ženama imponuje ili smeta kad ih drugi muškarci odmeravaju.
Pa nisam video nanl ulici da žene nešto mnogo odmeravaju muškarce.
Zato što su žene kulturnije i diskretnije od muškaraca kao što vidiš
mhm, znači spontanost i ekskluzivnost dele manijaka od slatkog tipapa kad neko odmerava ženu to je veoma neprijatna situacija i tu ništa nije odmereno već agresivno
ali ako slučajno spusti pogled na treće dugme na košulji praviće se da nije videla.
to je slatko ako je spontano i on slučajno primeti da bi je iebo.
ali ako odmerava svaku ženu od glave do pete to je onda manijački
otprilike.mhm, znači spontanost i ekskluzivnost dele manijaka od slatkog tipa
Pazi da ti ne poverujem da mnoge žene to ne udara po egu.Nisam ja Katica pa da ti poverujem
šta da me udari po egu?Pazi da ti ne poverujem da većinu žena to ne udara po egu.
Niko nije odmerio ženu u širokoj haljini. Uglavnom se odmeravaju žene koje su atraktivno i oskudno obučene. A svi znamo zašto se žene tako oblače.šta da me udari po egu?
ja ne znam gde sam pa mi treba muško pohotno skeniranje da mi digne cenu?
pa da bi ih muškarci odmeravali, naravnoNiko nije odmerio ženu u širokoj haljini. Uglavnom se odmeravaju žene koje su atraktivno i oskudno obučene. A svi znamo zašto se žene tako oblače.
najs, lepo je znati da nam se neki pogledi prastajuotprilike.
znaš ono kad je neko spontan skroz pa viri s vremena na vreme u dekolte.
ko ovaj lik iz reklame
kako ne bi kad i nama prija.najs, lepo je znati da nam se neki pogledi prastaju
Pa znači u isto vreme imponuje ali i smeta?pa da bi ih muškarci odmeravali, naravno
i šta ćemo sad kad smo otkrili rupu na saksiji?