ranjeni Zoro
Elita
- Poruka
- 21.566
koliko sam skapirao, ova izolacija nam je svima smanjila imunitet, pa ćemo biti mnogo ranjiviji za sve ostale viruse koji i inače egzistiraju napolju, bez obzira na kuronu..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Тако је.koliko sam skapirao, ova izolacija nam je svima smanjila imunitet, pa ćemo biti mnogo ranjiviji za sve ostale viruse koji i inače egzistiraju napolju, bez obzira na kuronu..
I treba.Samo svesno se mozemo izboriti sa KovidomMaske ce se nositi jako dugo, mozda i cele godine.
Treba pisati umereno i bez sadržalja koji stvara strah i paniku.
Čovek nije napisao "bez sadržaja", već bez sadržaja koji nema za cilj širenje straha i panike...Pisati umereno pa i bez sadrazaja? A koga takva pisanija zanimau?
Zamisli da se nesto pise, ali bez sadrzaja?
Sam virus jeste veliki problem. Problem nastaje kada omladina nece da shvati da sirenjem virusaVirus je najmanji problem. Sta cemo sa idiotima i ispranim mozgovima?
Nameštena je kako treba,preko usta i nosa.Da si je bar namestio kako treba. Al ajde tri bambija za trud.
Imas lufta po dva santima sa sve cetri strane.Nameštena je kako treba,preko usta i nosa.
Domaća radinost i malo je veća zato ima lufta.Imas lufta po dva santima sa sve cetri strane.
Ovaj post sam mogao da napisem i u Februaru , nisam hteo , juce kao veliko naucno milionersko otkrice za interferon.I kao sto sam pretpostavljao pre dva meseca , za bogate ce se ostaviti interferon beta .
Korona virus......Ili je EPOHALNA PREVARA ili ce ISKORENITI COVECANSTVO...Treceg nema.....