skriboman
Iskusan
- Poruka
- 5.591
uspe brate dok imaju koristi od meneЈе л ти успе скроз? Или се осети ипак да си "нови"
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
uspe brate dok imaju koristi od meneЈе л ти успе скроз? Или се осети ипак да си "нови"
tako e brat ja sam se neto qurchio kao ne treba mi niko posle me stiglo da moram prozivljavati ono sto nisam naknadnoТреба тинејџерима и школарцима највише. Ту је то уклапање и најтеже
И ја сам такође. Вечити чудак, али просто нисам имао ту срећу да их имам пар сличних поред себе. Мала школа и мало место.Ne znam, nikada se nisam uklapala u školi.
Imala sam par njih , kao ja i to mi je bilo dovoljno.
Predpostavljam.Ali iskustvo nemam u tome.
Uvek sam bila čudak.
Па онда то није ништа. Ни за к, да ме простишuspe brate dok imaju koristi od mene
Čudaci obično nađu čudake.И ја сам такође. Вечити чудак, али просто нисам имао ту срећу да их имам пар сличних поред себе. Мала школа и мало место.
Још једном се скроз слажем. Ти и ја имамо доста сличних ставоваGle,nemoj da se trudis da se uklapas po svaku cenu.Narocito nemoj da radis stvari koje ti ne prijaju da bi drugima delovao zanimljivo ili da bi se uklopio.Budi prirodno to sto si a drustvo ce se nekako naci prirodno.Tako je kod mene islo iako sam tezak introvert.
Ја сам исто у првој години нешто баљезго. И свима се попео на q, и до четврте године се то није измивелисалоtako e brat ja sam se neto qurchio kao ne treba mi niko posle me stiglo da moram prozivljavati ono sto nisam naknadno
Скроз си у праву. Ако ниси направљен за мејнстрим, не можемо бити мејнстрим а да не изгубиш себеNemoj biti čudan i to je to. Ako baš želiš da se uklopiš, ali time možeš izgubiti svoj identitet. Nekada, zapravo često, ako želiš biti ono što jesi pronaćićeš se usamljen.
Мали град, мала школа... И много предрасуда околоČudaci obično nađu čudake.
Naravno i zapravo je bolje biti sam i srećan nego sa drugima i nesrećan. Mladi često ovu istinu ne shvate jer imaju prirodnu težnju da budu deo celine i onda gube deo sebe zarad bivanja deo celine. Voleo bih da sam ovo znao u srednjoj. Ali i da sam znao, sigurno se ne bi ništa promenilo jer za to treba čovek da ima određenu vrstu zrelosti da spozna određene stvari.Скроз си у праву. Ако ниси направљен за мејнстрим, не можемо бити мејнстрим а да не изгубиш себе
Тако је, имаш право. Али ја сам доста пропатио и од релативне самоће која се поклапала са оним мојим проблемима касније. Постајао бих све чуднији па сходно томе све мање пријатеља око менеNaravno i zapravo je bolje biti sam i srećan nego sa drugima i nesrećan. Mladi često ovu istinu ne shvate jer imaju prirodnu težnju da budu deo celine i onda gube deo sebe zarad bivanja deo celine. Voleo bih da sam ovo znao u srednjoj. Ali i da sam znao, sigurno se ne bi ništa promenilo jer za to treba čovek da ima određenu vrstu zrelosti da spozna određene stvari.