Kako se uklapate sa finansijama?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
391.550
Skupoce su sve vece, cene skacu prakticno svakodnevno od hrane, higijene do troškova za kucu /stan
.Da li se odricete nekih stvari ili kupujete smanjeno..na primer umesto 500 gr.mesa, vi kupite 300 gr.

Kako se i da li uspevate da se uklopite sa finansijama..i izdrzite od prvog do prvog ?

Skupoce su sve vece, cene skacu prakticno svakodnevno od hrane, higijene do troškova za kucu /stan
.Da li se odricete nekih stvari ili kupujete smanjeno..na primer umesto 500 gr.mesa, vi kupite 300 gr.

Kako se i da li uspevate da se uklopite sa finansijama..i izdrzite od prvog do prvog ?

Mene ne pogadja trenutno ali imam strah od sutrasnjice.

Mada je taj strah manji od straha kuda ide politika.
Mnogo toga mi je sumnjivo u danasnjem svetu. I ljudi su se uzneli, plasi me robotisanje robota, racunara, a pre svega robotisanje coveka.
Coveka bez vere. Bez granica.
Previse opustenog, previse samodovoljnog, previse usamljenog...

Ne uklapam se i ne izdrzavam od 1-1
Al bitno da imamo expo jer smo tigar

Да се вратим на тему.
Могла бих да развучем примања од 1. до 1.
Ако купујемо само храну и гориво, са повременим излетима.
Али...џепарац, одећа, обућа, дажбине, порези, чине да се сваког месеца на крају пребројавамо.
Дете расте, веће су и обавезе, тако да ми кратимо на себи, како би родитељ другачије?

нисмо са теме ни одлазили ...

али изгледа да још нисте зрели ..
О узроцима можемо на другој теми, али рећи ћу само да је све почело са банкаром.
То је био почетак краја мог града и целе државе, с тим да је мој град пропао много брже и видљивије.

Sa redovnim primanjima, teško.
Jesu dve plate, ali nisu dovoljne.
Dok poplaćamo sve dažbine, neplanske izdatke..
Istina većina ode za goozicu, al ne možeš ni samo hleba jesti....
Za dete ćemo uvek odvojiti
Srećom skromno je dete i ne traži nešto ekskluzivno,....

Sa redovnim primanjima, teško.
Jesu dve plate, ali nisu dovoljne.
Dok poplaćamo sve dažbine, neplanske izdatke..
Istina većina ode za goozicu, al ne možeš ni samo hleba jesti....
Za dete ćemo uvek odvojiti
Srećom skromno je dete i ne traži nešto ekskluzivno,....
Е, да...непланирани издаци.
Таман помислиш добро је, поквари се ауто, неко се разболи, цркне неки апарат, да полудиш.

Back