Trenutno radim preko omladinske zadruge fizikaliju, posao mi je uzasno nepodnosljiv zbog groznih ljudi ali imam jednu veliku prednost – fleksibilno radno vreme, placen sam na sat i uopste nisam u obavezi da dolazim ako ne mogu a posla nema samo privremeno kada je manji obim posla a visak je omladinaca, inace ga manje-vise uvek ima. Tu bolovanje i godisnji odmor nemam ali imam fleksibilnost koja mi puno znaci. Jako se plasim da jednom ne ostanem i bez ovog posla jer drugi takav nikad ne bih nasao, zelim tu da radim do penzije. Imam depresiju i socijalnu fobiju i uzasno se ne uklapam nigde i neopisivo mrzim sve kolektive i autoritete. Vredan sam iznad proseka kada se radi i volim da se udubim dok radim i da me niko ne uznemirava i ne dise za vratom (sto je malo verovatno) i volim sve da radim po pe esu kao robot, bez improvizacija. Najvise bih voleo da sam sam svoj gazda i da me samo neki automat isplacuje za obavljeni rad, bez da imam ikakve saradnje i sa kim. Nemam ideju kako da budem sam svoj gazda i da jedino budem odgovoran samom sebi. Plasim se da su poslovi sa fleksibilnim radnim vremenom jako retki u ponudi i plasim se da ovaj posao jednom ne izgubim. Za ovaj posao nisam ni obavio razgovor za posao koji ne bih ni znao da obavim vec je bilo ,,to se radi" i to je to, prvi radni dan sam radio sa jednim drugom od mog rodjaka inace sam ne bih ni mogao da odem prvi dan. Vise mi odgovara i da sam placen na normu nego da mi neko daje fiksne pogodnosti a da mi zbog toga dise za vratom. Nemam uopste nikakve prijatelje niti sam ikada bio sa devojkom pa mislim da zasluzujem bar da nemam ni autoritete niti neprijatne kolege, ali koji posao mogu da imam koji iskljucuje sve ljude, nemam ideju. Mnogo bi mi lakse padalo da pijem alkohol u toku radnog vremena ali to se ne tolerise. Muka mi je od celog tog snalazenja i ne znam sta da radim, niti kako da budem sam svoj gazda a plasim se da ovo sto trenutno radim da nece biti posla za jedno par decenija. Zbog posla mi nije ni do cega, ne mogu nikako da se opustim niti vise mogu i da stvaram drustveni zivot. Spasava me to i sto sam ekstremno stedljiv a tako i moram zbog nesigurnosti.