Kako se šminkati sa 50 godina ?

RužnaKoLopov

Buduća legenda
Moderator
Poruka
42.478
Bila sam neku veće na mary kay druženju, želja nam je svima bila dnevni mejkup tipa prirodno ono natural čisto da ne izgledamo napaćeno već friško

Kupila sam nekoliko produkata a realno aktivno samo dva koristim

Inače eto samo koristim mleko za čišćenje lica, operem lice vodom i stavim noćnu kremu ili dnevnu

Sad imam 7 produkata od mary kay uz to smo dobili u whatsapp grupi redoslijed korišćenja

🙄🙄

Umijes se
Staviš masku
Saperes masku
Staviš ispod oči kremu
Staviš kremu za cjelo lice
Staviš konciler
Staviš BB kremu

Zatim staviš eyliner i maskaru
Usne oblikujes olovkom
Staviš sjaj na usne

Na kraju ruž i na oči sjaj

I zavrsen light dnevni mejkup

Da li se šminkate ? I šta sve koristite ?

1ed4fe57-521d-4baf-83cc-00741b20200a.jpeg

d0460661-1fdd-42a5-b1b6-57014265ef50.jpeg

b5fbbfcc-caae-4bdb-a9de-f08c14a0fa0b.jpeg

A I to me zanima tacnije jer koristite one nocne Ili dnevne 45+ oznaka Ili 55+ koja se pokazala dobrom u koju ima najvise hijaruliona itd
Nijedna od tih jeftiniih mi se nije pokazala dobrim za moje lice.
Samo mi je bila dobra eucerin i viši sa kolagenom,a one su prilično skupe.
Kupim ih ponekad na akciji.
Inace,od sminke koristim svakodnevno samo ruz i rumenilo.
Ostalo samo u specijalnim prilikama.
A te slojeve pudera i kojekakvih hajlajtera i bronzera nikad nisam stavljala,niti znam kako se stavljaju.
Trebalo bi dva sata da sve to skines posle.
Takodje se ne umivam nicim osim vodom.
S vremena na vrijeme uradim piling lica ili stavim masku i to je sve.
Mislim da nije dobro mnogo te hemije stavljati na lice i tjelo uopste.
Ponesto da...ali umjereno.

Bila sam neku veće na mary kay druženju, želja nam je svima bila dnevni mejkup tipa prirodno ono natural čisto da ne izgledamo napaćeno već friško

Kupila sam nekoliko produkata a realno aktivno samo dva koristim

Inače eto samo koristim mleko za čišćenje lica, operem lice vodom i stavim noćnu kremu ili dnevnu

Sad imam 7 produkata od mary kay uz to smo dobili u whatsapp grupi redoslijed korišćenja

🙄🙄

Umijes se
Staviš masku
Saperes masku
Staviš ispod oči kremu
Staviš kremu za cjelo lice
Staviš konciler
Staviš BB kremu

Zatim staviš eyliner i maskaru
Usne oblikujes olovkom
Staviš sjaj na usne

Na kraju ruž i na oči sjaj

I zavrsen light dnevni mejkup

Da li se šminkate ? I šta sve koristite ?

Pogledajte prilog 1729155

Pogledajte prilog 1729157

Pogledajte prilog 1729158
Ovako:
Umijem se, BB krema, malo sjenke na oči, maskara, rumenilo, olovka za usne i karmin. Konciler koristim samo ukoliko se iz nekog razloga pojave podočnjaci, inače ih nemam. Ajlajner ne koristim, nisam baš ni stručna da precizno iscrtam linije. Ponekad i rađe smeđu olovku, koju ako mi se i ne dopadne kako sam je nanijela, mogu da je i "razmrljam". Kremu samo naveče.
Ustajem rano i po 2h prije posla, tako da stignem i da doručkujem, kao i da popijem kafu. Dok je pijem usput se i šminkam. Ova šminka nekih pola sata, a kad žurim može i za 5 min da nanesem BB kremu, maskaru, karmin i rumenilo. Rumenilo uvijek jer sam blijeda u licu. :)

Nema neke velike razlike u mom šminkanju sa dvadesetak godina i sad. Nisam pristalica nanošenja tamnih boja i teške šminke. Ako se i stavi više preparata, moraju da budu nježniji tonovi. Jedino jače što praktikujem je tamnocrveni ili boje trule višnje ruž za svečanije prilike. To mi je inače i najljepši look koji može da prođe za sve prilike-maskara, oči bez šminke, bronzer ili rumenilo, kao i jači karmin.

Ja koristim uglavnom prirodnu kozmetiku

Iskreno više i nemam pojma šta je dobro a šta ne jer svako tri dana pročitaš nešto sasvim suprotno od toga sto koristim

Platiš kremu 150 eura da tri dana posle čitaš u öko testu da sadrzi upitne materija

Dermatolog je jednom rekao idi u Aldi i kupi njihovu kremu jer je najbolja a on ispeglan ko bela košulja pred viencanje a blizu 60 godina

🤷🏻‍♀️

Moja pokojna Djurdja je svako jutro kad ode do tora da pusti ovce , jednu garu uhvatila za nogu i izmuzla malo mlijeka i stim mazala lice

Svak ima svoju ideju šta miu prija i na šta će ko pristati

Smatram da je jedino važno staviti zaštitu od sunca sa visokim faktorom zaštite na lice

Iskreno više i nemam pojma šta je dobro a šta ne jer svako tri dana pročitaš nešto sasvim suprotno od toga sto koristim

Platiš kremu 150 eura da tri dana posle čitaš u öko testu da sadrzi upitne materija

Dermatolog je jednom rekao idi u Aldi i kupi njihovu kremu jer je najbolja a on ispeglan ko bela košulja pred viencanje a blizu 60 godina

🤷🏻‍♀️

Moja pokojna Djurdja je svako jutro kad ode do tora da pusti ovce , jednu garu uhvatila za nogu i izmuzla malo mlijeka i stim mazala lice

Svak ima svoju ideju šta miu prija i na šta će ko pristati

Smatram da je jedino važno staviti zaštitu od sunca sa visokim faktorom zaštite na lice
Uvek pratim sastav svega što koristim

Prirodna kozmetika naravno ima manje štetnih supstanci ali ne odgovara svakome sve, i tu treba birati.

Cena bukvalno nije merilo kvaliteta, samo gledati sastav i izbegavati upitne sastojke.

Back