Maeeeestro
Primećen član
- Poruka
- 655
A zašto Bog dopušta patnje?А зашто си ти скептичан према вери ? Пробао си па знаш да није помогло ?
Увери се сам, не очекуј да ти неко овде да чврсте доказе.
A zašto Bog dopušta patnje?А зашто си ти скептичан према вери ? Пробао си па знаш да није помогло ?
Увери се сам, не очекуј да ти неко овде да чврсте доказе.
Izbegavas odgovor na pitanje.A zašto Bog dopušta patnje?
A pa, kad ja nisam siguran u sebeIzbegavas odgovor na pitanje.
Svaka vjera ima smisla ako je dobronamjerna, pa i agnosticizam i umjereni ateizamZato što je pravoslavlje pogrešna veroispovest
Ако си отворио тему за савет, што одбијаш помоћ ?A pa, kad ja nisam siguran u sebe
Агностцизам и атеизам нису вере.Svaka vjera ima smisla ako je dobronamjerna, pa i agnosticizam i umjereni ateizam
Kroz patnju rastemo,u duhovnom smislu. Od lepog života ne razmišlja se o suštinskim nematerijalnim stvarima. Kada okusiš patnju,tada si otvoren za nematerijalno,za rast,sazrevanje.A zašto Bog dopušta patnje?
Gdje sam ja rekao da odbijam pomoć?Ако си отворио тему за савет, што одбијаш помоћ ?
Problem je kod mene što realno nije bilo još neke ekstremne patnje...al već preko 15 godina se događaju polupatnje....nekad to bude dva tri dana mjesečno, nekad češće, nekad su ljudi vrlo hladno prema meni ...Kroz patnju rastemo,u duhovnom smislu. Od lepog života ne razmišlja se o suštinskim nematerijalnim stvarima. Kada okusiš patnju,tada si otvoren za nematerijalno,za rast,sazrevanje.
https://forum.krstarica.com/threads/kako-se-pripremiti-na-nastavak-zivota.964452/post-46185651Gdje sam ja rekao da odbijam pomoć?
Ajde bre više sa tim crkvama i liturgijama,samo doziviš još vece razočaranje i žal za uzalud potrosenim vremenom.Uzasno mrcvarenje.Иди на Литургију. Сада не разумеш али биће ти јасно. У твојој ситуацији је некада био отац Арсеније.
Многи људи су прошли ту фазу. Треба времена да стекнеш сигурност у себе. То је процес. Не може одједном али мораш да сам кренеш.
Не бих се сложио са тобом. Другим речима, твој предлог човеку је шта ? Предложи нешто боље.Ajde bre više sa tim crkvama i liturgijama,samo doziviš još vece razočaranje i žal za uzalud potrosenim vremenom.Uzasno mrcvarenje.
Дакле све што умеш да предложиш јесте да нешто не ради ?@Maeeeestro crkve izbegavaj u širokom luku,to je gore i od najgorih lekova i droga
To je religiozno pitanje i imas Biblijski odgovor na toA zašto Bog dopušta patnje?
Ja nemam niti pozitivno niti negativno mišljenje o vjerama i crkvama, neke stvari mi se dopadaju, neke neAjde bre više sa tim crkvama i liturgijama,samo doziviš još vece razočaranje i žal za uzalud potrosenim vremenom.Uzasno mrcvarenje.
@Maeeeestro crkve izbegavaj u širokom luku,to je gore i od najgorih lekova i droga