Kako se prebaciti u drugu srednju skolu

Juče sam saznala da sam upala u gimnaziju Sveti Sava nije mi blizu i znam da bih htela da menjam školu.Nisam sigurna, ali čula sam da je za prebacivanje potrebna veza ne znam da li je to istina posto bih zelela da se prebacim u gimnaziju koja je blizu moje kuće. Kao odgovor zašto se prebacujem jeste blizina i društvo, većina drugara mi ide u tu gimnaziju a u ovu gimnaziju u koju sam upala ne ide bas niko. Da li bi mogli da mi date neke informacije? Hvala unapred:)
mislim da ti za prebacivanje treba jako dobar razlog a neverujem da je to udaljenost od skole

Pozdrav,ja sam upisala četvorogodišnju srednju školu Ekonomsko-trgovinsku.Sad sam završila treću godinu i u septembru treba da idem u četvrtu tj.završnu.Da li je moguće da se prebacim u završnu godinu u drugu srednju školu npr.u Beogradu,jer sam ja ovu školu upisala samo zbog tate a ovako nisam želela.Htela sam još u drugoj da se prebacim ali on nije hteo.Razlog je i zbog društva jer nisam uspela da se uklopim

ja sam upisao mašinsku a bio sam debil pa sam to stavio kao prvu želju posto sam se napalio na cnc nzm ni ja zašto a hteo sam da upišem elektro imam više od minimalnog broja bodova za upis u elektrotehničku ali ne znam da li ću moći da se prebacim u tu školu

ja sam upisao mašinsku a bio sam debil pa sam to stavio kao prvu želju posto sam se napalio na cnc nzm ni ja zašto a hteo sam da upišem elektro imam više od minimalnog broja bodova za upis u elektrotehničku ali ne znam da li ću moći da se prebacim u tu školu
možeš lako stvarno. trebao si podneti na upisu molbu za premeštaj, ali nije nikada kasno. kod direktora odeš sa roditeljem i objasniš situaciju i uglavnom svi se uspešno premeste

Back