Kako se prebaciti u drugu srednju skolu

Znaci prvo odem u skolu u koju se upisem trazim molbu za upisnicu i ako prihvate trazim ispisnicu iz stare.U kom periodu ste se Vi prebacili da li moze na pocetku godine i koliko je trajao period prebacivanja.

Na početku trećeg razreda. Nisam morao da smišljam neki poseban razlog prilikom razgovora sa direktorom. Sve se odigralo u toku jednog vikenda. U petak sam doneo odluku da napustim staru školu jer su me maltretirali tamo, a u utorak sam već pohađao nastavu u novoj.

Doduše, ja sam prešao u Šestu gimnaziju; ne mogu da tvrdim da je u svim gimnazijama isto.

Juče sam saznala da sam upala u gimnaziju Sveti Sava nije mi blizu i znam da bih htela da menjam školu.Nisam sigurna, ali čula sam da je za prebacivanje potrebna veza ne znam da li je to istina posto bih zelela da se prebacim u gimnaziju koja je blizu moje kuće. Kao odgovor zašto se prebacujem jeste blizina i društvo, većina drugara mi ide u tu gimnaziju a u ovu gimnaziju u koju sam upala ne ide bas niko. Da li bi mogli da mi date neke informacije? Hvala unapred:)

Back