I jel moze vikendom da se ode ili radnim danom mora.Verujte mi sve cu pokusatiAj srećno, ako zapne, pusti suzu neku tamo, kukaj...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I jel moze vikendom da se ode ili radnim danom mora.Verujte mi sve cu pokusatiAj srećno, ako zapne, pusti suzu neku tamo, kukaj...
Samo radnim danom, obično je direktor tu do dva ili tri sataI jel moze vikendom da se ode ili radnim danom mora.Verujte mi sve cu pokusati
Какав бре викенд, хахахI jel moze vikendom da se ode ili radnim danom mora.Verujte mi sve cu pokusati
Izgleda je najbolje da ga telefonom prvo kontaktiramSamo radnim danom, obično je direktor tu do dva ili tri sata
Izgleda je najbolje da ga telefonom prvo kontaktiram
Idi lično, odyebaće te telefonomIzgleda je najbolje da ga telefonom prvo kontaktiram
Ali kako da znam kad je u skoli?Idi lično, odyebaće te telefonom
Znaci prvo odem u skolu u koju se upisem trazim molbu za upisnicu i ako prihvate trazim ispisnicu iz stare.U kom periodu ste se Vi prebacili da li moze na pocetku godine i koliko je trajao period prebacivanja.
Ma dete neko bre...Овај нас зеза.
Ma dete neko bre...
Pa ima, al oće valjda iskustva da čuje.Има ПДФ школе и образовање.
To mora da je imala neku debelu vezu , za koju ti mozda ni ne znas.Odmah prve nedelje, išla je kod direktora škole u koju hoće da ide. Išla je sa majkom. Nije bilo nikakvih problema.
Gimnazija je prvenstveno za one koji nameravaju posle da upišu neki fakultet?nemoj u gimnaziju ici, bolje upisi neku srednju strucnu skolu da naucis nesto da radis pa posle fakultet mozes da upises za to sto si isao srednju a nije ti i nuzda. zanat je zlatan. u gimnaziji ces da postanes beskoristan.
tako je.Gimnazija je prvenstveno za one koji nameravaju posle da upišu neki fakultet?
U koju se prebacujes?Danas sam saznao da sam upao u skolu 9 Maj to jest ugostiteljska skola da li je moguce da se prebacim u drugu skolu znam da ce neko sada reci nisi ni krenuo a vec kukas" jeste tako je ali me samo zanima da li je moguce da se prebacim u drugu skolu pre polaska u ovu