Kako se ponašaju prema ženi muškarci kojima je stalo...

...da uđu u vezu sa njom?

da se samo seksaju neko vreme /šema/?

da se par puta pojebu?

Ima li razlike i koja je? Mogu i detalji.

Da li odmah pri prvom viđenju znaju u koju kategoriju spada? Kako se prelazi iz jedne u drugu kategoriju i da li može?

Da li oni o tome uopšte razmišljaju? /kao i o bilo čemu drugom/ ;)

Сировији мушкарац ће одмах, или врло брзо, отворено рећи да хоће само секс.
Садржајнији мушкарци ће се потрудити око жене, додуше, у зависности до које мере их занима.

da se par puta pojebu?

Da li odmah pri prvom viđenju znaju u koju kategoriju spada? Kako se prelazi iz jedne u drugu kategoriju i da li može?

Zna se ko o tome razmišlja, a ko lovi zečeve....

da se par puta pojebu?

1759229890711.jpeg

da se par puta pojebu?

Može, ja bar mislim da je tako.
Bez ikakvih pritisaka i insistiranja
mogu da se seksaju neko vreme tvrdeći da neće vezu
ali neke veze su već stvorene tim seksom
i treba ih pustiti da srastu lepo jedna uz drugu kao karike u lancu.

za srednjoškolce da
za odrasle ljude ne baš

Odrasli muškarac, baś kao i žena, neće gubiti vreme sa nekom koja mu se na svidja, neće želeti da što češće bude blizu nje, govor će mu biti zvaničan, suv, ima tu niz znakova ... Mislim da ovo važi za bar 95% muških. Uvek će postojati izuzeci , nepopravljivo stidljivi i njima slični.

Žene se zaljubljuju posle sexa i to im neko vreme drži mozak imobilisan, a onda počnu da misle.
I šta misle, sve što mogu najgluplje gde je ljubomora najjači misaoni projekt i dok se sama sa sobom bori muškarca drži u drugom planu,
što naravno proizvede put u nepovrat.
Najpametnije žene se ipak prepuste i to je dobro jer se dešava dok su mladje, kao starije imaju najvećeg neprijatelja u onome od koga zavise i rade mu o glavi dok mu se ne smuči ili postane krpa, pa ne zadovoljava kriterijume.

Žene se zaljubljuju posle sexa i to im neko vreme drži mozak imobilisan, a onda počnu da misle.
I šta misle, sve što mogu najgluplje gde je ljubomora najjači misaoni projekt i dok se sama sa sobom bori muškarca drži u drugom planu,
što naravno proizvede put u nepovrat.
Najpametnije žene se ipak prepuste i to je dobro jer se dešava dok su mladje, kao starije imaju najvećeg neprijatelja u onome od koga zavise i rade mu o glavi dok mu se ne smuči ili postane krpa, pa ne zadovoljava kriterijume.

Mimoilazenje.
Netacno da se zene zaljubljuju posle seksa. Mozda tinejdzerke.
Zrela zena prepozna skoro bez da vidi detaljnije. Oseti da je to to.
Verujem da je i sa muskarcima slicno, zrelim, pametnim muskarcima.

Mimoilazenje se desava jer zena na prvom mestu ocekuje ljubav, muskarac fizicko zadovoljenje.
Pisem i ovde o zrelim ljudima.
Kako stare, muskarcima je potrebna paznja (ljubav)...ali, avaj.
Kriterijumi su stroziji. Bilo je dosta losih iskustava, potrosenih zivaca i minuta, godina, i tesko se odlucuju na ponovno vezivanje.
Imam utisak da zena lakse prebrodi sve to...

Mimoilazenje.
Netacno da se zene zaljubljuju posle seksa. Mozda tinejdzerke.
Zrela zena prepozna skoro bez da vidi detaljnije. Oseti da je to to.
Verujem da je i sa muskarcima slicno, zrelim, pametnim muskarcima.

Mimoilazenje se desava jer zena na prvom mestu ocekuje ljubav, muskarac fizicko zadovoljenje.
Pisem i ovde o zrelim ljudima.
Kako stare, muskarcima je potrebna paznja (ljubav)...ali, avaj.
Kriterijumi su stroziji. Bilo je dosta losih iskustava, potrosenih zivaca i minuta, godina, i tesko se odlucuju na ponovno vezivanje.
Imam utisak da zena lakse prebrodi sve to...
Prvo da znaš o ženama, da sve kalkulacije gube smisao kada naleti na muškarca koji je u njenom meta svetu oličenje muškarca.
Ne postoji ni posao ni deca ni roditelji ni svet ni država....ni crkva.

Žena šta zacrta to mora da se dogodi makar pala....
ma, daaaj, sta sad, treba da je nosi na dusi?
Žena bira. Može on biti zainteresovan koliko hoće, ali žena je ta koja daje crveni ili zeleni signal. On naravno misli da bira, ali je skoro uvijek izabran.
to je zato sto se izopacio ovaj svet, propas' ziva, ali u pocetku nije bilo tako
1. Mojsijeva 4,19 I uze Lameh dvije žene: jednoj bješe ime Ada a drugoj Sela.
1. Mojsijeva 4,23 I reče Lameh svojima ženama, Adi i Seli: čujte glas moj, žene Lamehove, poslušajte riječi moje: ubiću čovjeka za ranu svoju i mladića za masnicu svoju.
1. Mojsijeva 4,24 Kad će se Kajin osvetiti sedam puta, Lameh će sedamdeset i sedam puta.

Poslednja izmena:
Сировији мушкарац ће одмах, или врло брзо, отворено рећи да хоће само секс.
Садржајнији мушкарци ће се потрудити око жене, додуше, у зависности до које мере их занима.
[/QUOTE]

Taj sadržajniji dođe kao manupulant onda, jer kao ima sadržaja a na kraju hoće isto što i ovaj tzv siroviji?

Mislim, ako je tako cenim više sirovije. Lepo na početku kaže šta želi.

Ta podela je ipak nepostojeća. Svako nudi sadržaj u skladu sa zainteresovanošću.

Back