Kako se otarasiti macaka iz dvorista (a da nije pas)?

Prosle godine sam nosila macu na sterilizaciju i za sad nema macora oko kuce .Inace maca je u dvoristu,spava u supi,ne pustam je u kucu .Mislim da macori nece da dolaze ako je maca sterilisana ,jedino ako ostaje hrana na terasi pa dolaze zbog hrane Inace ako imas macu nema miseva ,pacova,zmija po dvoristu,sve pohvata ili rastera
Postoji nesto sto veterinar namaze macki (ili psu)duz kicme,upije se u kozu i tri meseca nema buva - cim je neka buva ugrize ugine .To je resenje da nemate buve u kuci
ovo bi bilo super kad bih mogla da navatam sve macke iz komsiluka kojima je ne znam zasto bas moj tavan pogodan za maciji vrtic :lol:

e sad se setih
mi smo imali pre Coke jednu sterilisanu macku koja je jurila sve macke koje dodju...niko nije smeo da se mota oko kuce od nje
i onda je Coka dosla i za divno cudo,nju je pustila da ostane,kao da je znala da ce 2 nedelje kasnije da pogine :sad2:

a Coka je sterilisana posle godinu dana i posle sterilizacije kada je proslo neko vreme ni ona nije vise bila druzeljubiva prema dodjosima

tako da mozda sterilizacija upali
vredi probati...

Na primer, kakile (noću) sa drveta na beton i prostor gde se leti sedi i odmara.
Сове су царице, тамане глодаре пар екселенс.
У неким другим крајевима ван Војводине и змије.
А да ,,каке" ноћу на простор где су дању људи???
О па сове се увек, али увек склањају што даље од људи.
Нека ова ова тврдња о совама, и људима који се одмарају тамо где исте каке, остане прича других....
Тек толико да се не брукаш!

Сове су царице, тамане глодаре пар екселенс.
У неким другим крајевима ван Војводине и змије.
А да ,,каке" ноћу на простор где су дању људи???
О па сове се увек, али увек склањају што даље од људи.
Нека ова ова тврдња о совама, и људима који се одмарају тамо где исте каке, остане прича других....
Тек толико да се не брукаш!
Imali smo orah u dvorištu star oko 40 godina, i svako veče je bilo sova na njemu.
Ali neka bude da lažem i da sam ispao glup

Imali smo orah u dvorištu star oko 40 godina, i svako veče je bilo sova na njemu.
Ali neka bude da lažem i da sam ispao glup
Како год хоћеш.
Али сове не остају у урбаним подручјима.
Имам их на салашу, и тамо су брижни родитељи у гнезду.
У Бечеју, где живим, у трећем дворишту где су ми ораси нема сова.
Помракуше су ту, али не и сове, њихово је у атару, или близу истог.

Како год хоћеш.
Али сове не остају у урбаним подручјима.
Имам их на салашу, и тамо су брижни родитељи у гнезду.
У Бечеју, где живим, у трећем дворишту где су ми ораси нема сова.
Помракуше су ту, али не и сове, њихово је у атару, или близу истог.
Nisi u pravu. Ja živim u urbanom delu palića, u mojoj bizini ih ima, a kod komšije koji je majstor za ugradnju gasnih uređaja u automobile, ih je na drvetu bilo desetak, pravile su užasan nered sa svojim izmetom. Ne treba da ti pišem koliko je bučno kada se isprobavaju automobili kojima se ugrađje gas, a dnevno ih ima barem desetak, plus petkom atest uz prisustvo AMS. Te sove su bile na drvetu ispred radionice celo leto. Meni lično nisu smetale, ali oni su aš šizeli na njih.

Back