gost 30309
Domaćin
- Poruka
- 4.376
mrtvo. samo mrtvo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa devojka zhivi u severnoj irskoj i ti bi plakala saki da zhivish tamo.....saki8050:aham...negde si pisala da ti se plache :? :? :?...poshto ne znam kada....pitam da li si sada bolje![]()
gucci_novosadjanka:ma meni se svaki dan place samo danas sam ok jer sam sa drugaricom iz Brazila koja je exchange pa je u istoj situaciji ko ja idemo malo do t.centra sada u shopping a mene to uvek oraspolozi.............hvala na pitanju!!!!!![]()
![]()
![]()
gucci_novosadjanka:ma meni se svaki dan place samo danas sam ok jer sam sa drugaricom iz Brazila koja je exchange pa je u istoj situaciji ko ja idemo malo do t.centra sada u shopping a mene to uvek oraspolozi.............hvala na pitanju!!!!!![]()
![]()
![]()
e ja bih wolela da zhiwim u irskoj...ustwari u shkotskoj...najwishe bih wolela da zhiwim u shkotskojMakijavelli:pa devojka zhivi u severnoj irskoj i ti bi plakala saki da zhivish tamo.....
srbija a....to je konachno odredishte....gucci_novosadjanka:pa makija odluci gde ces da me smestis..........svaki put drugo mesto.........moram negde da se skrasim![]()
u irskoj su 30-tih godina umirali od gladi bre....nema saki tamo nishta lepo....a gucci je u karolini s.a.d.saki8050:...pa lepo...
![]()
![]()
e ja bih wolela da zhiwim u irskoj...ustwari u shkotskoj...najwishe bih wolela da zhiwim u shkotskoj![]()
iz irana.....
Makijavelli:ejjjjjjjj....de si malena,kako je shta ima kod tebe lepotice.......
osecam da me aristotel doziva...ali nikako da ga uzmem.....
Makijavelli:e da znash,bacicu se malo na knjigu....