Makijavelli
Iskusan
- Poruka
- 6.788
sad osecam da necu skoro ni otici na spavanje.....that`s not good.....ako se uzme u obzir da moram 10 sati da spavam.....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mala_nish:haha ludaci...."Nerviraju mene deca nego ja tako nekad dobijem zelju da nosam bebe........"
hahahahaha kako sam se nasmejala lepo sad..
a ti, maki, ne verujem da imas taj smajli jbt jel to cartman
tako mrzovoljno si ti meni delovao do veceras hehe

ma chekaj,a odakle si ti uopshte,iz srbije rodom,mislim i ovde ima shkola kolko ja znam.....gucci_novosadjanka:pa zbog skole sam i ovde.................MISLIS DA SE MENI DOLAZILO U JUZNU KRESOLINU???????????????????????? FUJ!!!!!!!!!!!!!!
Makijavelli::respect my authoritaaa...........![]()
![]()
) ali sam dosla ovde na god. dana..............da zavrsim treu godinu gimnazije, pa cu da maturiram u NS 
Name: 212_carpet.mp3mala_nish:![]()
![]()
![]()
najbolje je kad je macki vreme parenja pa mu se trti dok gleda tv...
"mum....muuuum! it's the crazy cat again. MUUUM, tell the cat to move...muum. damn it."![]()
....
o,pa necesh se znachi vechno muchiti tamo.....gucci_novosadjanka:Iz srbije (novosadjanka) ali sam dosla ovde na god. dana..............da zavrsim treu godinu gimnazije, pa cu da maturiram u NS
![]()
:-D :-D .....delim svoju pozitivnu energiju s`tobom....glupo je samo ja lepo da se osecam..... ;-)mala_nish:ahahahahahaha zivote...
bitch, yeah
bitch, yeah
jao, stomak me boli...................zasto ovo radis?!!!
tema:sada se osecam odlicno, hvala.
neznam,jebbiga jel stvarno toliko loshe.....gucci_novosadjanka:e a znash kad bi SA MOSTA SKOCILA da moram ovde da zivim!
nemoj!Izdrzaces ti,mi novosadjanke smo jake...gucci_novosadjanka:e a znash kad bi SA MOSTA SKOCILA da moram ovde da zivim!

ma necemo mi novosadjanke smo fine!Makijavelli:jebbote kolko vas iz ns-a ima.......c..c...c..c......ovde na krsti....

to je najdelotvornije :-D