~*PrincesS*~
Veoma poznat
- Poruka
- 13.837
meni je tako od kad si postavio onaj prvi text...Tankian:sad i ti taki,pa shta je s`tobom....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
meni je tako od kad si postavio onaj prvi text...Tankian:sad i ti taki,pa shta je s`tobom....
bre taki,pa loshe ti je zbog mene.....shta da radim,al ja se uvek teshim rechenicom``gore ne mozhe``.... :-D ....ma prochitaj onaj deo teksta iz 50-jeve pesme u ovom postu gore....to ti je zhivot,i da se rodim ponovo nishta ne bih menjao veruj mi.....Tamplja_90:meni je tako od kad si postavio onaj prvi text...((
hahahah gore uwek mozhe biti...uwek...Tankian:bre taki,pa loshe ti je zbog mene.....shta da radim,al ja se uvek teshim rechenicom``gore ne mozhe``.... :-D ....ma prochitaj onaj deo teksta iz 50-jeve pesme u ovom postu gore....to ti je zhivot,i da se rodim ponovo nishta ne bih menjao veruj mi.....
E sad si me podsetila uvek sam htela da pitam ljude da li bi pre bili slepi ili gluvi?????HELENA33:sta je gore, bez slike ili tona?