Nedodirljiva88
Ističe se
- Poruka
- 2.788
takodje......Tankian:osecam kao da necu ici u shkolu zato shto me mrzi.....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
takodje......Tankian:osecam kao da necu ici u shkolu zato shto me mrzi.....
ma nemoj da idesh....osecam kao da ce nedodirljiva poslushati moj savet..... :-DNedodirljiva88:takodje......
nastava mi je vec pocela.............a ja sjedim jos u kuci u pidzami..............naravno da necu ici:-DTankian:ma nemoj da idesh....osecam kao da ce nedodirljiva poslushati moj savet..... :-D
Nedodirljiva88:nastava mi je vec pocela.............a ja sjedim jos u kuci u pidzami..............naravno da necu ici:-D
ako iko zasluzuje da lijencari........onda smo to ja i ti!!!!:-D :-D :-D :-D :-D :-DTankian:![]()
.........to kraljice......mene mrzi zato shto sam vec imao nastavu u muzichkoj jutros,a uveche idem u teretanu,i kad bih sad otishao u shkolu....poludeo bih..... ;-) .....bash se osecam kao onaj lenjivac iz africhkih dzungli.....
e da znash......u stvari mi ne lencharimo,mi se ``odmaramo``......Nedodirljiva88:ako iko zasluzuje da lijencari........onda smo to ja i ti!!!!:-D :-D :-D :-D :-D :-D
jao, mene...........upravu si,mi se "odmaramo"!!!!!8-)Tankian:e da znash......u stvari mi ne lencharimo,mi se ``odmaramo``......
lepshe zvuchi......mnogo je vazhnije kako prichash a ne shta..... :grin:Nedodirljiva88:jao, mene...........upravu si,mi se "odmaramo"!!!!!8-)
pa sta bih ja bez tebe...........pametnica moja mala:-D :-D :-D :-D ,moj talenat!!!!:-DTankian:lepshe zvuchi......mnogo je vazhnije kako prichash a ne shta..... :grin:
hvalaaaaaaaaa....evo pevam tiNedodirljiva88:pa sta bih ja bez tebe...........pametnica moja mala:-D :-D :-D :-D ,moj talenat!!!!:-D
u jeeee ma nishta ti ne brini...samo pronadjesh ono shta te zanima i pishesh....wrlo lako cjesh se sprijateljiti,i ne shwataj skoro nishta ozbiljnonemirna011:Malo zbunjeno, prvi put sam na nekom forumu. Gledala sam teme, citala , kao da se svi poznajete, bas se osecam onako, bezveze!!!