Kako se osjecate trenutno?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A zashto da mi se ne javi,..Pa ostavljam poruke priv. ali nema odgovora,...ostala sam bez nekoga ko me je razumeo,...

Da li postoji neko ovde ko bi mi pomogao vecheras???
U dilemi sam,imam problem,...treba mi savet i pomoc,...Ko je ovde sposoban za jednu dilemu,...

Ko moze da mi nadje Jesausa????

Sanha:
A zashto da mi se ne javi,..Pa ostavljam poruke priv. ali nema odgovora,...ostala sam bez nekoga ko me je razumeo,...

Da li postoji neko ovde ko bi mi pomogao vecheras???
U dilemi sam,imam problem,...treba mi savet i pomoc,...Ko je ovde sposoban za jednu dilemu,...

Ko moze da mi nadje Jesausa????
Ne javlja ti se zato sto nije vise tu, ova lampica kad nije zelena znaci da taj korisnik nije tu.
a vecina nas koji smo tu, spremni smo da barem pokusamo da pomognemo...
Uostalom, javi mu se na neki drugi nacin ako ti on licno treba, npr. putem fona...

avatar ti je nesto kao smajli...smajli ti sluzi da idiotima pokazes da si se shalio...ili da se nasmejes kad bi najradje zaplakao....ako se ne smejes svi pitaju: sto si neraspolozen...tako i avatar nalepis i onda svi znaju kakav si...(julijan je crnac)...

Sanha:
Umoran si,...molim te,..javi mi se,...mozda mi trebash,...mozda mi je frka,treba mi savet,...trebash mi,a nisam bila tu 4 meseca i trebash mi,....

Ne ljuti se,...nisam mogla da te zovem,bila sam u bolnici,...

Javi mi se,..jeasus,...molim te...

Pa ja sam samo tvoja Njanja....

veceras ne verujem da cu biti na netu,idem u "tramvaj" na svirku...

mozda sutra,prekosutra...

Voodoo people, magic people, voodoo people, magic people

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back