Kako se osjecate trenutno?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma fenomenalno,G.O. kick ass :D
Neogranicene kolicine spavanja,pecanja,igranja igrica,gledanja South Parka,slatkisa,nerada,izlezavanja,
bancenja,pustanja mozga na ispasu,mi definitivno prijaju i resio sam da posle godisnjeg zabodem jedno bolovanje,onako pride...

uobrazeno sad sam riba lik mi se javio i sad sam uspesna i ostvarena kao zhena :roll: malo morgen
shto ne legnem da spavam. na kraju cu se i jebati s njim. kako da prekrsim kanon a ne dijetu ? moracu d apitam. da li cu propasti malo se plasim sebe. ako mi umru roditelji ko ce da mi organizuje pohod na bubashvabe??? gladna sam... sutra jedem voce :?

ma ok sam ali napeto gledala sam 21 gram i ceo dan sam gledala TV ali PLANSKI ima jedno 5 serija koje ocu da gledam.

moram da pocnem da ucim...

uplasena sam nekako plasim ga se unishtava me a volim da se qrcim ja sam jadna kuchka dakle konfuzno se osecam

zkaljucak: KONFUZNO.

plasim se da se necu udati i cega se jos plasim
aha zivim ko gay dakle citam knjige informisem se posto nemam adekvatan sex. strashno.
ko jovan cirilov. da li mogu da me tuze za klevetu
pojela sma grozdje
ma zguzvano, posle puno TV ne mozes da se osecas dobro
i pisem besmislene redove i napaljena sam sto sve zivo znam. citala sma knjigu o podz. prolazima. mrzim sto cu ustati sutra kasno. ne razumem freske

ebote u crkvi kao freska tajna vechere i ladno nacrtane shargarepe kao svaki ima svoju shargarepu ;)
sto nisu nacrtali paradajz npr da li je to neki crkveni kanon. i ona kana galilejska to vam je jevandjelje za venchanje prvo hristovo cudo. nikad ne odslusam precizno do kraja u svokm slucaju odslusao je mamu. poslusao ona je valjda predlozila da napravi vodu u vino? koje pijandure

hrist se nije smejao !!!! postoji objasnjenje smeha

ebote u kojoj sam ja sekti konacno ako gledam u horoskope mogu i da se ebem a volim liturgije zapravo mada ih ne volim ako to kazem onda hulim na svetog duha boze tra me streljati

ehehheh smislila sam . natalni hor. za hrista po pravoslavnom kalendaru ; ))))))
mada to je za isusa, posle je postao i hrist, kad je bog usao u njega

nagradno pitanje - GDE JE ILE BIO OD ..ne znam? 12 god..mladosti nemam pojma...do 30 kad je poceo da deluje

eto cime se ja bavim to je zbog naglasenije 9. kuce a i zbog stalnog stanja koje se do ovog trenutka nije promenilo

kako se osecam...raspolozena sam za iznosenje misli eto tako!!!!! dakle usamljeno ali ne zelim da slusam druge mada mozhe!! ocu da se druzim i da mudrujem mada i nemam sta da kazem. imam prst na 2 prstu. prsten. to me chini sexy i osisana sam na celavo neko bi bio lep ja ne znam kakva sam. klempa je slatka rec to mi je rekao >> ali on ce me sjebati mislim nikako da ga se klonim?

ocu eto tako sada, nema je! ne nedostaje mi ali malo daunese nove note u nashu foruamshu baricu!!! Ona je pametna!! nek se vrati malo!!! en znam mogu i nesto drugo d anapisem ali neka bude ovako

zashto mi kompish zuji

sorry za 2 poruke :oops:

?:
ocu eto tako sada, nema je! ne nedostaje mi ali malo daunese nove note u nashu foruamshu baricu!!! Ona je pametna!! nek se vrati malo!!! en znam mogu i nesto drugo d anapisem ali neka bude ovako

zashto mi kompish zuji

Pa, naravno da se neće vratiti... jer imam puno pitanja da joj postavim.
Jel znaš da mi je ona prva poslala one poruke u njenoj poruci... "Kojot-Matrix"? : )
Eh... a kako je posle ispalo da sam ja Matrix... to tek psihijatri treba da utvrde...
pa će Hanibalka na sud zbog KLEVETE, a verovatno i u ludaru! ; ) A, HA!!!
Ima da se obogatim zahvaljujući toj gluperdi! : )

TOM@X:
?:

zashto mi kompish zuji

Pa, naravno da se neće vratiti... jer imam puno pitanja da joj postavim.
Jel znaš da mi je ona prva poslala one poruke u njenoj poruci... "Kojot-Matrix"? : )
Eh... a kako je posle ispalo da sam ja Matrix... to tek psihijatri treba da utvrde...
pa će Hanibalka na sud zbog KLEVETE, a verovatno i u ludaru! ; ) A, HA!!!
Ima da se obogatim zahvaljujući toj gluperdi! : )

ma...niko od vas nema cinjenichne dokaze..tako da ste mi svi isti

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back