hahaahahahaha 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Steffan:

Suzy:STEFANEEEEEE!!!!!Pa ne moras u svakoj temi da ne vidis dalje od gaca!!!!!!! :? ....Ili mozda nikada i ne vidis.... :? ...tipicno musko.... :?

Steffan:Ako bude bio sin nazvacemo ga Aleksandar..![]()
.
i place mi se... evo sada i placem..
nadam se da ste srecne, uspele ste da rasplacete tipicnog muskarca.. svaka cast.. 
nemoj steffi takoSteffan:E sada sam opet tuzan..i place mi se... evo sada i placem..
nadam se da ste srecne, uspele ste da rasplacete tipicnog muskarca.. svaka cast..
![]()
.Lanfear:nemoj steffi takoSteffan:E sada sam opet tuzan..i place mi se... evo sada i placem..
![]()
.
evo, evo, pushtam te da kvarish temu samo ako te to chini srecnim :wink: .
Lanfear:nemoj steffi takoSteffan:E sada sam opet tuzan..i place mi se... evo sada i placem..
![]()
.

Eto, opet ti onda zabranjujem 8) .Steffan:Lanfear:nemoj steffi takoSteffan:E sada sam opet tuzan..i place mi se... evo sada i placem..
![]()
.
E bas necu sada iz inata!! :x A i nije mi zanimljivo kada smem..![]()
ma ne znam shta mi je....