Kako se osjecate trenutno?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
osecam da necu da spavam,oseca da cu biti sjeban ceo dan...osecam teshku grizhu savesti postavljam pitanja sebi``zashto``,``zbog chega``,odgovaram sebi``imao si vremena``,``sam si kriv``,i shvatam da su uspeli,sistem misli da mozhe mene da sjebe al ****** malo,previshe sam skeptichan da bih vam ostavio i malo prostora da me napadnete.....YOU DAMN DIRTY MOTHERFUCKERS!!!!!!

gucci,oce ****** da me izbace iz shkole,jedva sam dogurao do ove godine i nemam vishe snage nisam uopshte ishao na chasove vec nedeljama,chak mesecima...odem samo periodichno kolko da me ne zaborave.....osecam da cu se osecati mnogo bolje ako ovaj zimski raspust dochekam stabilno.....

vrlo srećno....!!
jump-1.gif

Makijavelli:
gucci,oce ****** da me izbace iz shkole,jedva sam dogurao do ove godine i nemam vishe snage nisam uopshte ishao na chasove vec nedeljama,chak mesecima...odem samo periodichno kolko da me ne zaborave.....osecam da cu se osecati mnogo bolje ako ovaj zimski raspust dochekam stabilno.....
pa makija a da ti malo cesce ide su tu skolu??? Onda ce ti svaki raspust biti 'ladovina! Koliko ja znam 26 neopravdanih je kick out iz skole..............jednom su mene zamalo iz Karlovacke ali onda mi je ova carica iz latinskog sve opravdala sto sam bezala...............ja ti lepo kazem ne zajebavaj se ........

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back