Tankian
Iskusan
- Poruka
- 5.046
to je ona dnevna dremka a??bakice... :-D :-D ....spremash se za dnevnik....Tamplja_90:ja se naspavalaaa....chak sat vremenawoo-hoo!!!
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to je ona dnevna dremka a??bakice... :-D :-D ....spremash se za dnevnik....Tamplja_90:ja se naspavalaaa....chak sat vremenawoo-hoo!!!
![]()

a mogao bi jednostavno da odem do zubara a??..da izbegnem lomljenje lobanje i sechenje glave.... :-D :-DBoginja haosa:mozes i tako,a mozes i da se fokusiras na drugi bol,na primer da ti neke depilira noge,cupa obrve ili odrubi glavu iglom za konac....slicni su bolovi,a i zub te sigurno vise nece boleti![]()
xexe,zbog toga bi trebala bas i da postanem zubar :-Djao cjuti...bakica ti je sinocj legla u 10 a ustala u pola 4 da bi uchila tipogrfiju....i dobila je peeeeet!!!Tankian:to je ona dnevna dremka a??bakice... :-D :-D ....spremash se za dnevnik....
:shtreberski smajli:ili doktor mengeleBoginja haosa:vidis to mi nije palo na pamet![]()
sta ces kad imam instikt za mucenjem drugih osobaxexe,zbog toga bi trebala bas i da postanem zubar :-D
....mene su toliko boleli zubi da sam zaspao tek u deset....nishta od shkole....nego bako vec sam objavio na pashnjaku,al ajd i ovdeTamplja_90:jao cjuti...bakica ti je sinocj legla u 10 a ustala u pola 4 da bi uchila tipogrfiju....i dobila je peeeeet!!!:shtreberski smajli:

uuuuuuuu....pa ondak....Hanibal Lektor.....ili Frojd.....Boginja haosa:ili psihijatar...nista bolje od psiholoskog mucenja,ceprkanja po necijem mozgu sto tog nekog moze dovesti do kreativnog samoubistva![]()

Tankian:a da kako se osecam???....malko bolje,vishe ne moram da pricham``agonijaaa``

Lanfear:Nervozno...
A i trebalo je da nauchim za sutrashnji pismeni![]()
...