Kako se osjecate trenutno?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
dosho s poso...sad tje drugari...malo vesele zabave nikad nije na odmet....a i raditjemo na saj2...ovo se trudim da pominjem sajt da ne bi odusto od istog...zaista zhelim da ovu ideju izguramo do kraja...a ponestaje nam volje....serem...ne ponestaje...mi smo jachi od svakoga ko je jak

bez veze opet mi je frka da gledam sta su mi odgovarali pa sam zato anksiozna. opet lupetam. bez veze. inace sam ok. jedva cekam sutra da jedem patlidzane. sta uopste znaci an=ksi=o=zan. bojan me ne voli. a opet ne verujem u to. a nije mi ni vazno. dosadan je. sada zapravo zavodim krvoloka ovim. jadno.?

osecam se da potiskujem stvarne zelje i nesto me gusi u stomaku. volela bih da sam sama, bila sam danas. a opet mozda to nije dobro. mislim da zauzimam prostor sada.

gut ane prica sa mnom. ovoliko od bloga. ma sve mi je dosadilo pola dana sam lezala na krevetu i citala ekonomiju za etf to je kao 1semestar.. shta je korporacija a sta parterstvo otprilike mi je jasno.ail nisam se trudila. mislim jasno...bobi donel ima partnersku firmu oni nemaju akcije nego svako daje pare i svi uzimaju a? a kojot ima akcije u korporaciji to je odbor koji lezhi i uziva a pare kaplju od firme koju vode manageri.

U iščekivanju viđenja sa službenicom FA.
Naravno, kasnim. Rekla je da moramo i danas da se vidimo.
Ja sam rekao da ne morao oficijelno, da ću ja dođem i sutra i u petak ako treba, samo ako mi odmah završi posao, ali ona nije htela da čuje....
Za sada kasnim oko 20 minuta.
Nek čeka 8-)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back