- Poruka
- 37.002
Razmišljam o tome da iskoristim svoj trenutni uticaj i sve ih odvučem na protest u subotu.Prelijepo
Baš mi je drago![]()

da proslavimo rođendan zajedno šetajući Beogradom
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Razmišljam o tome da iskoristim svoj trenutni uticaj i sve ih odvučem na protest u subotu.Prelijepo
Baš mi je drago![]()
Extra.Kako se osećate?
Ostvareno ili neostvareno?
Da li vas svi ljudi vide na isti način ili različito?
Ima li ljudi koji vas vide onako kako i sami sebe doživljavate?
Dal se osećate matoro ili ne, ne vezano za broj godina?
Šta stvarno mislite i osećate o sebi (ako hoćete da podelite)?
Ne vide me svi na isti način, to je verovatno i normalno.Neki me smatraju dobrom osobom, drugi ne.Ne ponašamo se jednako prema svima.Ne osećamo isto prema svima.Da li vas svi ljudi vide na isti način ili različito?
Mislim da sam daleko empatičnija nego što ostavljam utisak, jer često delujem hladno i rezervusano.Šta stvarno mislite i osećate o sebi
Very well,...thank you!Kako se osećate?
Kako se osećate?
Možda i nisiPreko hleba sam tražila pogaču.
Nisam baš razumeo ali ok@milance19 Napravila sam ogromnu grešku. Kada sam saznala da neću dobiti Rešenje za posao koji sam želela, kada sam saznala u kom Odseku ću raditi..uh..Plakala sam, molila Načelnika da mi da Rešenje o otkazu. Želela sam da napišem zahtev za otkaz, ali su me u tome sprečile koleginica i jedan kolega.
Sada, posmatrano sa ove distance, sada kada znam šta preživljavaju kolege koje još rade..sada shvatam da je moralo sve to da mi se izdešava.
Brzo sam se složila sa predlogom da idem u invalidsku penziju.
Da sam ostala na radnom mestu koje sam obožavala, imala bih ozbiljnih problema. Dobro je što više ne radim.
Inače, radila sam od 1997 do 2009. na poslovima višeg referenta za vođenje biračkog spiska i taj posao sam stvarno mnogo, mnogo volela..
Jako, jako mi je žao..Imam mačku i 100 posto te razumem..Budi jaka...Loše.
Mačku mi je pregazio auto.
Dva dana sam u iščekivanju nailazeće tuge.
Doći će ona, kad joj se najmanje nadam.
Valjda...Hm..
Moglo je bolje ali dobro je kako jeste...
Pomalo razočarano ali šta ću život ide, leti...
Svako vidi na svoj način. Kako se drugi ponašaju prema meni tako i ja prema njima...
Осећаш се нововааковно?Valjda...
Znate li poreklo reči Valjda?
Novovekovna je.
Ni ja tvoj.Осећаш се нововааковно?
Извини али не разумем овај твој упис.
Čini mi se da generalizuješ ljude, ali to ne radiš namerno. Sigurna sam, znam da još postoje oni koji vole prirodu, šetnju, umetnost...Niko iskreno ne voli prirodu, izlaske u istu, druzenje kroz neobavezno sviranje, muziku koja sadrzi umetnost i osecaj za lepo, harmoniju, emociju, sliku i dozivljaj.