Kako se osećate trenutno?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
na ovo pitanje nemam odgovor...ovaj, imam, al' shta ce mi...bolje da se pravim da se ne osecam tako...bolje..bolje...booooooooooooooooooljeeejojooooooooojjooooojooojooo
oojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajjjoooooooooojjjjjjj
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...bolje...bolje...bolje....

Iznevereno,razocarano,ocajno,slomljeno,iscrpljeno psihicki...unistilo me jedno saznanje...Bolje da me nije interesovalo,kopkalo,bolje da nisam imala predosecaj da nesto mulja iza mojih ledja,bolje da ga nisam naterala da mi prica,prizna...sada sam u soku,neverici da se sve ovo bas meni desava i da sam toliko vremena,sve ove godine bacila na pogresnu osobu....:cry::cry::-?:twisted::twisted:

Iznevereno,razocarano,ocajno,slomljeno,iscrpljeno psihicki...unistilo me jedno saznanje...Bolje da me nije interesovalo,kopkalo,bolje da nisam imala predosecaj da nesto mulja iza mojih ledja,bolje da ga nisam naterala da mi prica,prizna...sada sam u soku,neverici da se sve ovo bas meni desava i da sam toliko vremena,sve ove godine bacila na pogresnu osobu....:cry::cry::-?:twisted::twisted:

i meni se bas tako nesto desilo pre par meseci..... i dalje se osecam tako grozno.... i mene je nesto grickalo i nije mi dalo mira dok ga nisam naterala da mi isprica sve........ znam kako ti je... drzi se....

Danas je divan dan!
Tako se i osecam!
Nisam vise bolesna i sve mi je SUUPEEER!
jeeeeee...:D

Welcome to my world...;)
Tako sam se i ja osećao nedavno...sad sam o.k. ali taj osećaj mi se često vrati u trenutcima samoće..:(

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back