kako se osećate trenutno?...nastavak...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ohh da..bila je izuzetna zena..mnogo sam stranica procitala o njoj..Kejt ju je odlicno odglumila a i Dzefri Raš i Klajv Oven su sjajni ..moras priznati...posebno mi se svidela kostimografina..:-D
@tema: i mene je pocela po malo glava da boli i osecam se ..tuzno..:-(

Ohh da..bila je izuzetna zena..mnogo sam stranica procitala o njoj..Kejt ju je odlicno odglumila a i Dzefri Raš i Klajv Oven su sjajni ..moras priznati...posebno mi se svidela kostimografina..:-D
@tema: i mene je pocela po malo glava da boli i osecam se ..tuzno..:-(
apsolutno.cijela glumachka postava je odlichno odabrana.a kostimografija..uh. svaka njena haljina oduzela mi je dah...
da sam bar jaka kao Elizabeta... :(

@topic: imam temperaturu.

apsolutno.cijela glumachka postava je odlichno odabrana.a kostimografija..uh. svaka njena haljina oduzela mi je dah...
da sam bar jaka kao Elizabeta... :(
@topic: imam temperaturu.

Da..slazem se i scenografija..posebno on i kadrovi koji su snimani sa visine..su mi se svideli..Elizabeta je bila prividno jaka i umela je to da kontrolise ..u sustini je bila slaba ..njena sreca je da je imala za drzavne sekretare i savetnike sjajne i sposobe ljude...Zelela je da voli a potiskivala je to mada postoje zapisi da je izgleda ipak imala dete ..i d anije umrla kao kraljica-devica..a njena emotivna strana i to je istoriski tacno se pokazala kod pogubljenja njene sestre kraljice Škotske Marije Stjuart..ali ..oooohh ..ovo je vec za podforum Istorija ..zanela sam se ..kada je ta cudesna englska kraljica u pitanju ..izgubim se uvek..:)
@..sve me vise boli glava i lose se osecam ..idem ..pozzz

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back