Kako se '' oparati'' od nekog sa kim imaš DOBRU hemju

Da, može čovek gadno da se pređe. Postoje i ljudi koji tu hemiju pokrenu, a onda je naglo, skoro momentalno obustave. Tek se onda pojavi dilema da li su uopšte nešto osećali, oni su toliko vešti manipulatori da se kontrolišu i upravljaju emocijama, i svojim i svojih žrtava...To su oni čija je ljubav "zatvorenog tipa", kula s puškarnicama...

Jedini, koji razume o čemu pričam. Obzirom, da je ovo, kao tema, ostalima, ili nepoznanica, ili se dobro foliraju, ili čak ni hemiju nisu imali, ja i moj iluzija se isključujemo. Na tu temu

Jedini, koji razume o čemu pričam. Obzirom, da je ovo, kao tema, ostalima, ili nepoznanica, ili se dobro foliraju, ili čak ni hemiju nisu imali, ja i moj iluzija se isključujemo. Na tu temu
Ja bi samo da ti pozelim da budes pametna i hrabra i da izguras te nevolje uz sto manje stresa...Ponavljam, niko nije vredan tvoje patnje, ceni sebe...:)

Da, može čovek gadno da se pređe. Postoje i ljudi koji tu hemiju pokrenu, a onda je naglo, skoro momentalno obustave. Tek se onda pojavi dilema da li su uopšte nešto osećali, oni su toliko vešti manipulatori da se kontrolišu i upravljaju emocijama, i svojim i svojih žrtava...To su oni čija je ljubav "zatvorenog tipa", kula s puškarnicama...

:eek::eek::eek:

sad sam se nesto setila :sad2::sad2:

evo, ja sam rešila ovde da se javim,
pošto sam konačno, godinu dana kasnije,
shvatila temu. :rumenko:

od nekog sa kim imaš dobru hemiju,
nemoguće je opArati se.

tu je neočekivana sila koja se iznenada pojavljuje i rešava stvar,
spaja vam tela da biste shvatili da je oduvek trebalo da bude samo tako i nikako drugačije.
i da je ispravno, i onda kada ceo svet kaže da nije. :)

i tako...
iskoristila bih priliku da pozdravim akvarijus,
i da joj kažem da nam nedostaje. :p
:))))

Back