Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Kako se '' oparati'' od nekog sa kim imaš DOBRU hemju
Da, može čovek gadno da se pređe. Postoje i ljudi koji tu hemiju pokrenu, a onda je naglo, skoro momentalno obustave. Tek se onda pojavi dilema da li su uopšte nešto osećali, oni su toliko vešti manipulatori da se kontrolišu i upravljaju emocijama, i svojim i svojih žrtava...To su oni čija je ljubav "zatvorenog tipa", kula s puškarnicama...
Jedini, koji razume o čemu pričam. Obzirom, da je ovo, kao tema, ostalima, ili nepoznanica, ili se dobro foliraju, ili čak ni hemiju nisu imali, ja i moj iluzija se isključujemo. Na tu temu
Jedini, koji razume o čemu pričam. Obzirom, da je ovo, kao tema, ostalima, ili nepoznanica, ili se dobro foliraju, ili čak ni hemiju nisu imali, ja i moj iluzija se isključujemo. Na tu temu
Ja bi samo da ti pozelim da budes pametna i hrabra i da izguras te nevolje uz sto manje stresa...Ponavljam, niko nije vredan tvoje patnje, ceni sebe...
Da, može čovek gadno da se pređe. Postoje i ljudi koji tu hemiju pokrenu, a onda je naglo, skoro momentalno obustave. Tek se onda pojavi dilema da li su uopšte nešto osećali, oni su toliko vešti manipulatori da se kontrolišu i upravljaju emocijama, i svojim i svojih žrtava...To su oni čija je ljubav "zatvorenog tipa", kula s puškarnicama...
Trudim se da zaboravim nesto svoje, ali kao iskustvo je vredelo... Mada bio bi mozda sretniji da se nisam upustao u to, da sam ostao u pecini...
Ali vidis sta je tu naroda sa slicnim iskustvima, problemima, dilemama...
Ja bi samo da ti pozelim da budes pametna i hrabra i da izguras te nevolje uz sto manje stresa...Ponavljam, niko nije vredan tvoje patnje, ceni sebe...
evo, ja sam rešila ovde da se javim,
pošto sam konačno, godinu dana kasnije,
shvatila temu.
od nekog sa kim imaš dobru hemiju,
nemoguće je opArati se.
tu je neočekivana sila koja se iznenada pojavljuje i rešava stvar,
spaja vam tela da biste shvatili da je oduvek trebalo da bude samo tako i nikako drugačije.
i da je ispravno, i onda kada ceo svet kaže da nije.
i tako...
iskoristila bih priliku da pozdravim akvarijus,
i da joj kažem da nam nedostaje. )))