Ja licno rokam alkohol i SSRI tablete pa sta mi da bog
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja licno rokam alkohol i SSRI tablete pa sta mi da bog
Devojke to rade. Ima izuzetaka. Sladak si, ali nizak, mrsav, nemas masu, nemas kola besna sa 22 23, nemas ške dovoljno.a i prosto rečeno ne treba ljude hejtovati zbog stvari koje nisu mogli da biraju tipa boja kože,poreklo,visina itd to je više nego detinjasto i glupo
Snimak za OF?neka tvoja dela govore o tebi a nešto što nisi mogao sam da biraš
I još mora da se sagne za jogurt. C,c,cDevojke to rade. Ima izuzetaka. Sladak si, ali nizak, mrsav, nemas masu, nemas kola besna sa 22 23, nemas ške dovoljno.
Bogat visok nabildan tetoviran...ja Sam samo visok od sveg togaSećam se jednog para, on nizak a ona poprilično visoka
Ne znam da li su i danas zajedno ali su bili extra par za videti
Šta je pravi muškarac?
Онај који стоји усправно.Šta je pravi muškarac?
Definisi pojam “muska osobina”.Схвате да мушкарца не дефинише само висина. Другим речима, компензују неким другим мушким особинама, као што свако иначе ради. А ако немају мушке особине, онда компензују женским. У сваком случају, гледају да дају најбоље од себе. Ионако заједници није потребно да свако буде на исти калуп.
Sluzio voisku?I mene zanima.
![]()
Ja sam visok (valjda) i tetoviraću seBogat visok nabildan tetoviran...ja Sam samo visok od sveg toga