- Poruka
- 69.581
Spontani narodni gnev protiv kralja?
Тако је Метрономи

Ево и фотографија да то илусртујемо
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Spontani narodni gnev protiv kralja?
tu su oni malo iza u nemackom konzulatuА сада ти одговори Метрономи где овде вудуш комунисте који формирају први партизански одред како ти тврдиш???
pod hitno da krenes sa citanjem knjiga i da izbacis "tik-tak" i "mirka i slavka" iz literatureJe l ovo da pokazete kako monarhisti mogu javno da krse pravilnik ( i zakone u srbiji) i da im niko nista ne moze,
onako zajedno kao proglasavanje spama u kafani?
Dzaba, mozga vam niko nece dodati i vremenom postajete smesni.
Ja tvrdim da su na slici komunisti....А сада ти одговори Метрономи где овде вудуш комунисте који формирају први партизански одред како ти тврдиш???
Oni koji su 27-og marta izašli na ulice Beograda su bili za rušenje Monarhije i uvođenje Staljinovog boljševizma?Naravno da znam...27. marta na Terazijama....sto pitas?
A šta su ti oni krivi? Ako svi ostali odu iz Truloslavije, šta ostaje? Pa Bogamu, valjda VELIKA SRBIJA, koliko god MALA bila!Isto kao sto su se Seseljevi Radikali pretvorili u Vuciceve LDPovce.
Ista matrica.
Nakon španskog rata gde je dosta balkanskih komunista izginulo, te nakon Staljinovih čistki uz bravarevu asistenciju, aprila 41-e je na celom Balkanu bilo samo oko 700 komunista...Ja tvrdim da su na slici komunisti....
i tvrdim da si napisao da si imao kokardu 70te godine ali ne na terazijama,
kao sto ni ovi na slici ne nose petokraku na terazijama.
Verujem, ali posle potpisivanja pakta su dobili odlican argument i podrsku u mnogim krugovima koji nisu bili feudalno kapitalisticko monarhisticki na vrhu.Nakon španskog rata gde je dosta balkanskih komunista izginulo, te nakon Staljinovih čistki uz bravarevu asistenciju, aprila 41-e je na celom Balkanu bilo samo oko 700 komunista...
nemoj tako, ima jedan ovde koji tvrdi da ih je 41-e bilo skoro 40 000Nakon španskog rata gde je dosta balkanskih komunista izginulo, te nakon Staljinovih čistki uz bravarevu asistenciju, aprila 41-e je na celom Balkanu bilo samo oko 700 komunista...
ma vidi se, sve sami komunci na fotkama , nego im neko uvalio fotke kralja i rekao im da je to staljin i da je to miting podrske njemuJa tvrdim da su na slici komunisti....
i tvrdim da si napisao da si imao kokardu 70te godine ali ne na terazijama,
kao sto ni ovi na slici ne nose petokraku na terazijama.
I da ima sarkazma ja ne mogu da odgovorim na sarkazam, spinovanje mi je zabranjeno, prvokacije iskljucene, valjda treba da odustanem od istine zarad mira u kuci....da botovi mogu mirno da prepisuju istoriju od ustasa i siptara....ma vidi se, sve sami komunci na fotkama , nego im neko uvalio fotke kralja i rekao im da je to staljin i da je to miting podrske njemu![]()
I rece imas sliku s kokardom iz 70tih godina? A sta tvrdi postavljac teme?Вратимо се теми и чињеницама.
Срби у свом историјском искуству носе умеће изласка на крај са страном окупацијом. Такође никада у својој дугој историји државности нису имали други облик уређења осим монархистичког.
и то са аутохтоним, домаћим династијама .
Први сусрет са немтнутим первертираним обликом републиканизма комунистичког типа у облику нове , али овог пута домаће окупације, није нашао прави модус одбране.Зато су прибегли само прогонству и двоструком моралу, који сам по себи погубан.Један је истина постала јавна, а друга је остала скривена међу најближима у које се могло да има поверења., а често ни то то није било сигурно.Неотварање сарадничких и доушничких досијеа ни дан данас нам о томе сведочи.
Пошто је комуниста заправо било мало , они су прибегли " омасовљавању" и почели да примају у партију и људе који су у смислу идеолошких опредељења били политички неписмени , а улазили су у партију због физичког опстанка себе и породице.
Тако је створен менталитет послушника , самоуправљача који је партијском апсолутном влашћу кроз генерације створио од Срба климоглавце.
I da ima sarkazma ja ne mogu da odgovorim na sarkazam, spinovanje mi je zabranjeno, prvokacije iskljucene, valjda treba da odustanem od istine zarad mira u kuci....da botovi mogu mirno da prepisuju istoriju od ustasa i siptara....
zarad mira u kuci za pocetak, probaj neki put sa opste poznatim i prihvacenim istorijskim cinjenicama a ne tekstovima iz "mirka i slavka" ,I da ima sarkazma ja ne mogu da odgovorim na sarkazam, spinovanje mi je zabranjeno, prvokacije iskljucene, valjda treba da odustanem od istine zarad mira u kuci....da botovi mogu mirno da prepisuju istoriju od ustasa i siptara....
nema tu nikakve obuke , on je samoukОво што си напиасао нема никакве везе одговарањем на мој пост, али ћу ти ипак одговорити.
И ако имаш врло високо мишљење о себи морам да те разочарам. Слабо си савлада и недовољно усвојио обуку Службе за доушника - провокатора.
Надам се да ћеш се кориговати убудуће.
Jeste, izvini, ali ne daju mi da te ispitujem, plase se da ces me intelegencijom urodjenom naterati da priznam.Ово што си напиасао нема никакве везе одговарањем на мој пост, али ћу ти ипак одговорити.
И ако имаш врло високо мишљење о себи морам да те разочарам. Слабо си савлада и недовољно усвојио обуку Службе за доушника - провокатора.
Надам се да ћеш се кориговати убудуће.
Zamisli da mi nije zabranjeno da koristim spinove i da se neki intelegentni monarhista zaleti i prizna da je 35 i po godina sipao misomor neprijateljima srpskog naroda, pa otisao u zasluzenu komunisticku penziju.Sam si napisao da bi tvoje iznošenje 'istine' bilo spinovanje ili provokacija!![]()