Kako se ljubi?

Ako ste pravoslavci znali bi ste da ako je neko lezba ili ***** da je to greh..... z:hm:
Ja sam pravoslavac i volim samo devojke i ni u snu do sada nisam sanjao nešto tako sa muškarcem.....

Sada čak postoje i operacije i idu muškarci i kažu "Izvinite ali imam višak i hteo bih da se otarasim njega" mislim T__T .............

Jao, svaka ti čast na tome što si pravoslavac, pu, pu, ne d'o Bog da se ogrešiš, sinko. :pop2:
Nisam pravoslavac, agnostik.
I mrzim te predrasude o homosexualnosti, što za muškarce, što za žene.
Ljudi u Srbiji imaju jaaaako ograničen um.
Makes me sick.

Takođe u pravoslavci ne diraju nikoga ako nisu iste vere ili ako su gej ili lezbe........
Ja sam samo rekao da ako ste pravoslavci ne treba to da radite a ako niste baš me briga

i baš me briga......
ja sam pravoslavac i uvek ću biti i poštovaću sve što se treba poštovati ;)
a tebe neću da diram kakve si vere takva si ;)

A MOŽDA JE I TEBI OGRANIČEN UM OTKUD ZNAŠ!!!!!!!!!! z:hm:

i nije istina da je srbima um jaaaaaaaaaaaaaaaaaako ograničen samo da znaš............
Naučno je dokazano da svaki čovek ne koristi više od 10% svog mozga ali ako ti drugima sudiš onda' neznam da li ti koristiš 1% mozga ;) :bye:

Ako ste pravoslavci znali bi ste da ako je neko lezba ili ***** da je to greh..... z:hm:
Ja sam pravoslavac i volim samo devojke i ni u snu do sada nisam sanjao nešto tako sa muškarcem.....

Sada čak postoje i operacije i idu muškarci i kažu "Izvinite ali imam višak i hteo bih da se otarasim njega" mislim T__T .............

i to apsolutno nema nikakve,ama nikakve veze sa homoseksualizmom

Uzmes svoju debelu, dugacku jezicinu, i potrudis se da je sto vise obavijes oko njenog jezika, a pritom se moras potruditi da proizvedes sto vise pljuvacke...

Da gadan sam :mrgreen:
I znam da ce me vecina zamrzeti zbog ovog posta, ali morao sam da odgovorim :mrgreen:

Back