Ms Bejb
Ističe se
- Poruka
- 2.465
Asking for a friend...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne zeniti se
jed gomna udaja je koren problemaJesi ti corav? Pise kako se dobro razvesti, a ne kako ostati single.
NEPISMENI STOP!
Sporazumno
prvo napravi predbracni pa onda konacni sve njegovo je zajdnicko sve njeno samo njenoSporazumno
Похлепа није добра. Она се започиње судских процесима због истог, а на крају се на адвокате изгуби више него што се желело. Узмеш оно колико можеш и продужиш. Нема љутње, нема траума.Mislila sam ne samo na papire i ugovore, nego recimo zena oce razvod, i planira tako da dobije i vise od onoga sto je u ugovoru.
Na primer: kako izvuci sto vise pre razvoda?
silikoni botoksi to ima prodjuMislila sam ne samo na papire i ugovore, nego recimo zena oce razvod, i planira tako da dobije i vise od onoga sto je u ugovoru.
Na primer: kako izvuci sto vise pre razvoda?
Похлепа није добра. Она се започиње судских процесима због истог, а на крају се на адвокате изгуби више него што се желело. Узмеш оно колико можеш и продужиш. Нема љутње, нема траума.
silikoni botoksi to ima prodju
Где си то прочитала да једна страна узима све? У браку док сте све што се стекне је заједничко. Тако да једна страна не може узети све..Dobro bre ja pricam o necem drugom.
Pohlepa? Uzmi koliko mozes i produzis?
Pa svakako jedna strana uzima vise, sto to ne bi bila ja, a da on bude taj koji ce produziti dalje?
kad god mu se digneHmmmm... i mozda sex svaki dan?
Где си то прочитала да једна страна узима све? У браку док сте све што се стекне је заједничко. Тако да једна страна не може узети све..
Када би знала да једна особа не може узети све, знала би да похлепом нећеш добити ништа осим што ћеш се тужакати са њим. Ако си дошла по одговор, понашај се девојко.Cuj molim te... pohlepa nije dobra ostavi sve njemu... i produzi dalje... hahahahahhaahahaa!
Dobro bre ja pricam o necem drugom.
Pohlepa? Uzmi koliko mozes i produzis?
Pa svakako jedna strana uzima vise, sto to ne bi bila ja, a da on bude taj koji ce produziti dalje?
Када би знала да једна особа не може узети све, знала би да похлепом нећеш добити ништа осим што ћеш се тужакати са њим. Ако си дошла по одговор, понашај се девојко.
Имаш бесплатно саветовање са адвокатом. Нека ти објасни шта и како.OK, znam zene koje su jos morale i doplatiti... i decu same othraniti...
Ako ti je do slobode, nećeš se fokusirati na novac i lako ćete se dogovoriti
A ako ti je samo do love...
Tu nemam iskustva