Odgovor je jednostavan, jedina su slamka spasa na Kosovu, evo vec je skoro godinu dana kako je vlada bez DSS-a, a za tih godinu dana nova srpska vlada je uspela da skine kosovski dodatak(na severu odobravam), da nam dovede Eulex koji nam je skoro svakodnevno bacao tone i tone suzavca , samo zato sto hocemo da vaze isti principi za sve, i da stvar bude najgora , ministar Bogdanovic (inace , kadar kosovske vlade) u rebalansu budzeta Srbije obezbedi za svoju mesnu zajednicu 120 od ukupnih 160 miliona dinara . Radi se o mesnoj zajednici Leshak, koja se nalazi tik uz administrativnu liniju sa uzom Srbijom, a za juzne delove Kosova i za Metohiju mucak, dupli krompir, nula!!!
Slobodan Samardzic je covek koji je uvek bio sa nama na ulici kada je srpski narod bio provociran od strane KFORA i kosovskih institucija, dok Bogdanovica mozes videti samo na TV-u.
Sto se tice Nojkica i Rade Trajkovic, nisu li to isti oni ljudi koji su nas pozvali da izadjemo na predstojece kvazi izbore, kvazi drzave Kosovo, i tako direktno udarili na Ustav rep. Srbije!
Znaci, ne zelim da hvalim ili kudim bilo koju stranku, sve jedno je ko je na vlasti , sve dok brinu o nama na Kosovu, a cini mi se da je profesor Samardzic to najbolje radio. Samo je u Mitrovici , gde ja zivim , izgradio 400 stanova i kuca i vratio vlizu 1000 izbeglica. Setimo se da je bio ministar svega godinu dana. Malo sam preterao sa obrazlozenjem, unapred se izvinjavam, ali sam morao!!!
Pozdrav