Yopa_2.0
Domaćin
- Poruka
- 3.987
Mars, bre.perverznjak ,a ?mislim razumem ja i fisting i bdsm ,asian bukake ,pising .... sve je to lepo ,al gde bas Zigonku nadje
![]()

Aj' idem do varosi malo, budi mi pozdravljen.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mars, bre.perverznjak ,a ?mislim razumem ja i fisting i bdsm ,asian bukake ,pising .... sve je to lepo ,al gde bas Zigonku nadje
![]()
Ministarstvo za KiM u vreme dok je na njegovom čelu bio Slobodan Samardžić iz DSS, u reklamne svrhe potrošilo više od 200.000 evra
Predsednik Pokrajinskog odbora SPO na Kosmetu Ranđel Nojkić smatra da Srbi sa KiM sigurno nisu imali nikakvu korist od pomenute kampanje, već samo "političku i ekonomsku štetu".
- Da je samo deo tih sredstava uložen na Kosovo, situacija bi bila drugačija. Mora jednom da se stane na put nekontrolisanom trošenju sredstava na nešto što nikome ne koristi, osim onih koji takve akcije iniciraju - naglašava Nojkić.
Bivši ministar za KiM Slobodan Samardžić u izjavi za Glas kaže da se u to vreme Kosovo branilo i u Srbiji, a ne samo u inostranstvu.
http://www.glas-javnosti.rs/clanak/politika/glas-javnosti-03-06-2009/milioni-za-plakate-i-bilborde
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Cemu sluzi ovo ministarstvo ?
a to je bila tako lepa kampanja
![]()
OK. dopada mi se tvoj nacin izlaganja. ali jedno pitanje, kazes da je vratio 1000 izbeglica. gde ih je vratio i gde su oni bili do tada. ako kazes da ih je "vratio" u mitrovici, to i nije neki uspeh, ali ako su se vratili u unutrasnjosti kosova, to je za pohvalu.Odgovor je jednostavan, jedina su slamka spasa na Kosovu, evo vec je skoro godinu dana kako je vlada bez DSS-a, a za tih godinu dana nova srpska vlada je uspela da skine kosovski dodatak(na severu odobravam), da nam dovede Eulex koji nam je skoro svakodnevno bacao tone i tone suzavca , samo zato sto hocemo da vaze isti principi za sve, i da stvar bude najgora , ministar Bogdanovic (inace , kadar kosovske vlade) u rebalansu budzeta Srbije obezbedi za svoju mesnu zajednicu 120 od ukupnih 160 miliona dinara . Radi se o mesnoj zajednici Leshak, koja se nalazi tik uz administrativnu liniju sa uzom Srbijom, a za juzne delove Kosova i za Metohiju mucak, dupli krompir, nula!!!
Slobodan Samardzic je covek koji je uvek bio sa nama na ulici kada je srpski narod bio provociran od strane KFORA i kosovskih institucija, dok Bogdanovica mozes videti samo na TV-u.
Sto se tice Nojkica i Rade Trajkovic, nisu li to isti oni ljudi koji su nas pozvali da izadjemo na predstojece kvazi izbore, kvazi drzave Kosovo, i tako direktno udarili na Ustav rep. Srbije!
Znaci, ne zelim da hvalim ili kudim bilo koju stranku, sve jedno je ko je na vlasti , sve dok brinu o nama na Kosovu, a cini mi se da je profesor Samardzic to najbolje radio. Samo je u Mitrovici , gde ja zivim , izgradio 400 stanova i kuca i vratio vlizu 1000 izbeglica. Setimo se da je bio ministar svega godinu dana. Malo sam preterao sa obrazlozenjem, unapred se izvinjavam, ali sam morao!!!
Pozdrav
Гле арбанаских ди*љака..шта нападоше тему...видим и ********* брани браћу арбанасе!
Гле арбанаских ди*љака..шта нападоше тему...видим и ********* брани браћу арбанасе!
Jes, sada po tebi Nojkic izpada izdajica a Samardzic patriotaA sto je ovaj drugi procerdao onoliko para osim ovih pomenutih nikom nista...