Kako se boriti sa stresom?

User Friendly

Buduća legenda
Poruka
25.007
Kako se vi ponasate kad ste u stresnoj situaciji?

Ja imam problem sad jer sam zapeo sa nekim zavrsnim radom i mogu vam reci da tesko nocu spavam, da se cesto budim, da sam pod blagom deprom. Mnogo mi se i pije. Kao slag na tortu calac mi zavrsio danas u bolnici i primetio sam da mi se uopste ne jede tokom dana, sad imam osecaj kao da sam pojeo kamen. :confused: Stres me roka samo tako, bojim se da se ne razbolim. Sta da radim da se sacuvam? Ovo je malo tezi deo godine i znam da je uvek problem u stomaku ili u glavi, pa bi da udarim preventivno. :)

Ako nisi sam uspeo vec da izgradis mehanizme, a nemas novca za neke dugotrajnije psihoterapije i dodatna intelektualna naprezanja - idi po farmakoterapiju da bi uspeo to sto radis vazno da proguras do kraja a ne da dobijes do tada 101 psihosomatsku bolest i da zaista zapadnes u ko zna kakva depresivna i neuroticna anksiozna stanja.

quick fix?

kako kolega rece napij se ki finac:lol: dok ne izgubis kontrolu nad sobom..msm napij se jer je to najlaksi I u principu najbezbedniji nacin za gubitak kontrole..ali trik je u gubljenju kontrole nad sobom za neki kraci period vermena..reda par sati

Nasao knjigu, smislio nacin kako da uradim rad. Osecam se odlicno. :)
Pivce uvek pomaze, a vi ljudi niste normalni. Odmah psihijatar i farmacija leb te ****. Kao da sam lud,a ne da sam u maloj krizi.

- - - - - - - - - -

Znaci, svaki put kad budem imao nekakav problem u zivotu, odmah u apoteku i kod psihijatra? Pa da tako svi rade, svi bi bili narkomani.

Back