Kako se boriti sa bivsim histericnim zenama ili muzevima?

Ne ke.aj, ako boga znaš! Ja sam bivša, i imam 2 bivše, pa poznajem situaciju u detalje. Ne misliš valjda da je naći muža koji ti odgovara neka premija? Valjda i ja njemu odgovaram, pa je ostao samnom! Ništa one nisu "ispušile", razloga za razvod ima koliko i razvoda, za očuvanje svake veze treba dvoje, a što su neke/neki nezreli, pa ne mogu da prihvate realnost, to mora biti njihov problem, a ne da prelamaju preko tuđuh leđa (čak i sopstvene dece) svoju razmaženost i bezobrazluk. Samo brukaju i sebe i decu, koja ne mogu normalno da kontaktiraju sa oba roditelja.:thumbdown::twisted:

:klap: :klap: :klap:

Spanske serije prave od svojih zivota totalno bespotrebno i sto je najcrnje obicno se prepucavaju preko dece. To je tako jadno!!!
Razvod je u danasnje vreme tako normalna stvar i to treba upravo tako i prihvatiti! Ponekad je potrebno mnogo strpljenja i vremena, no sve se da srediti.

Kako se boriti sa histericnim bivsim zenama ili muzevima?

:oops: Malo mi je neprijatno, ali ja stvarno imam neprijatno iskustvo sa histericnim napadima muzevljeve bivse zene na moju licnost. Em sto me spopadala na ulici i pravila scene, am sto se plasim, posto policija nece nista da uradi po pitanju zastite, a ogovaranje i price koje ona prica po celom gradu, kome god stigne i da ne spominjem? Kako trebam da se ponasam? :roll:

Ja bi naso nesto mladje ..sto se vi klinke toliko palite na matorce pa makar bili i sa estrade

Kako se boriti sa histericnim bivsim zenama ili muzevima?

:oops: Malo mi je neprijatno, ali ja stvarno imam neprijatno iskustvo sa histericnim napadima muzevljeve bivse zene na moju licnost. Em sto me spopadala na ulici i pravila scene, am sto se plasim, posto policija nece nista da uradi po pitanju zastite, a ogovaranje i price koje ona prica po celom gradu, kome god stigne i da ne spominjem? Kako trebam da se ponasam? :roll:

a sha prica.. da je bolja u qrevetu od tebe jer joj se bivshi jada da se zahebao sto te ozenio.... inace policiju zabole za seksualne skandale koji se desavaju u 99 posto brakova de se razvedeni i razvedene popiickaraju... cak sta vise uzivaju kad slusaju te price... ima resenje... blato ili cokolada pa samo u tange i javni kad je rokanje vas dve da dođemo da navijamo....

Back