- Poruka
- 13.165
osvetoljubiv a?mozes im zagorcavati zivot na razne kreativne nacine.
otruj im psa, kaki na ulazna vrata, busi gume, sprovedi struju u gelender,zardinjeru ili sta god
kada su ludaci neka im se desava jos ludosti
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
osvetoljubiv a?mozes im zagorcavati zivot na razne kreativne nacine.
otruj im psa, kaki na ulazna vrata, busi gume, sprovedi struju u gelender,zardinjeru ili sta god
kada su ludaci neka im se desava jos ludosti
ja samo nabacujem teze, nista licnoosvetoljubiv a?
A moglo bi i ono da ih olistas?ja samo nabacujem teze, nista licno![]()
Јесте... али шта друго да се предложи? Груба сила ће увек решити ствар, али то није добар начин.A ako nadlezni dodju 'sigurno' ce problem biti resen
evo mozes recimo da se vratis u postojbinu gde je sve lepoKod nas se u zgradi pre par meseci pojavio jedan bucan komsija, taj bas probija dva sprata ispod. Da li gleda sport, da li igra igre, ne znam, ali dere se ko orangutan a ne cujem da mu neko replicira.
Проверено ништа не може да се уради. Ваљда се и то временом некако разреши.Pa to i ja kažem seks, renoviranje i gluvoća plus tv su normalne pojave, sastavni deo života a psihojatrijski slučajevi su ni tamo ni vamo bukvalno ne znaš šta da kažeš niti uradiš i dal treba išta da uradiš![]()
Vidis li sad kako je nama s tobomKomšinica obolela i krenule su svađe, danju se svađa sa bivšim mužem koji jedini dolazi da je obiđe iebbe mu sve po spisku vrati mi moje pare, de mi je bunda itd. Noću neda mi hleba neda mi vode. Deca se ne pojavljuju iako žive u bliziniuz svađu ide lupanje vrata.
Neka muzika npr?
Па није ти фора да им бацаш обућу у контејнер. Ипак је то неко купио да би носио. Замисли да сад мораш да ходаш бос.Toga nema u centru beograda u krugu dvojke sve sami penzosi pa onda i mi mlađi nismo agresivni. Ovi čobani sns što kradu pa ne znaju šta će sa parama kupuju stanove po centru oni su nam najveći problem.
Izuvaju se ispred vrata i parkiraju pa ja pokupim usput i u kontiš. Par puta i nauče se ali podivljaju kada je neka seljana grande.
Чекај.....јел теби стављају пред врата или себи ? Да ли би волео да ти неко баци обућу коју си платио и да немаш шта да обујеш ? Какву то свест имаш човече !Jeste fora nek parkiraju cipele u sremčici ovde toga nema.
Prošetaj se do Lidla, da se malkice smiriš i opustiš.Ma ova žena je mentalno obolela ne znam koliko to može da gura vrišti urla bila hitna![]()
Da mi nasapunjaš mačora za sendvič?Prošetaj se do Lidla, da se malkice smiriš i opustiš.
Od toga nema bolje...