Kako se borite protiv poludelih komšija?

Komšinica obolela i krenule su svađe, danju se svađa sa bivšim mužem koji jedini dolazi da je obiđe iebbe mu sve po spisku vrati mi moje pare, de mi je bunda itd. Noću neda mi hleba neda mi vode. Deca se ne pojavljuju iako žive u blizini 😑 uz svađu ide lupanje vrata.

Neka muzika npr?
ja mislim da se ti toliko zalis da sve oko tebe pooludi, od prodavaca do komsija z:mrgreen:

Komšinica obolela i krenule su svađe, danju se svađa sa bivšim mužem koji jedini dolazi da je obiđe iebbe mu sve po spisku vrati mi moje pare, de mi je bunda itd. Noću neda mi hleba neda mi vode. Deca se ne pojavljuju iako žive u blizini 😑 uz svađu ide lupanje vrata.

Neka muzika npr?
mozes im zagorcavati zivot na razne kreativne nacine.

otruj im psa, kaki na ulazna vrata, busi gume, sprovedi struju u gelender,zardinjeru ili sta god

kada su ludaci neka im se desava jos ludosti

Ma stvarno obolela i odlepila nisam u tom fazonu. Jednostavno neku muziku da puštam ja ću da poludim a ne može ni tv da se gleda mada ga ja i ne gledam. Najgore je jer "radi" i noću u gluvo doba, ujutro me budi njen glas. Ponavlja jednote isto kao ovi degenerici u zadruzi kada se svađaju. Vrati mi moje pare 10 puta pa ostavi me na miru 10x

Mislim da je cela srbija odlepila na istu foru rijalitija 😱

Koд мене има нека усамљена баба-скот. Оно што ме избаци из колосека је кад кине, не стави руку на уста а урлик је толико гласан да се буквално чује два спрата изнад и испод. Ја сам само спрат испод ње. Има неку "штрокаву" фацу на којој пише "змија и ђубре" а љанкаса је до бола и то она......солитерашка ! Тај звук кијања ме урнише јер осећам да око ње лете бале и слине и бактерије.

Bogu hvala, moje komšije su čestiti, kulturni i rezervisani ljudi. Slični smo. Ćudljivi smo, ali nazivamo dobar dan jedni drugima, čestitamo iskrenim zagrljajima lepa dešavanja, volimo naše mačke;
Volela bih samo da, pošto su obećali, poseku orahovo drvo od kog je moja betonska staza ispucala do rugla, a svakako im to drvo ne znači ništa, pa da imam volje da pravim novu, ali... Nek' smo zdravo, doćiće valjda jednom i to na red.

Bogu hvala, moje komšije su čestiti, kulturni i rezervisani ljudi. Slični smo. Ćudljivi smo, ali nazivamo dobar dan jedni drugima, čestitamo iskrenim zagrljajima lepa dešavanja, volimo naše mačke;
Volela bih samo da, pošto su obećali, poseku orahovo drvo od kog je moja betonska staza ispucala do rugla, a svakako im to drvo ne znači ništa, pa da imam volje da pravim novu, ali... Nek' smo zdravo, doćiće valjda jednom i to na red.
lako je drvo odseci, pogotovo ako nisi ti sadio ;)
moze se to malo otkopati i malostetiti gornje korenje, orah je jak i izdrzace. na asfaltira se satza preko nje koja ce izdrzati 4-5 godina po ponoviti posao.

Šta te košta da napraviš novu stazu ali ovaj put armiranu?
Ma... boli me uvo za stazu, ali skače familija po glavi da to treba da se reši. Meni se to rustično čak i dopada.
Kad neko krene da traži dlaku u jajetu, naćiće je.
Meni je OK imati ispucalu stazu, ali od komšija nikad nisam doživela da me ne ispoštuju na bilo koji način... osim to oko oraha. Rodilo i se dete, gledaju svoja posla... pa, kad reše, posećiće i taj orah. Šta se tu može?
Jednom su rekli, uradiće kad mogu.
Ne dopada mi se ideja da ih opsedam kao neke maloumnike i podsećam šta su obećali.

А нарочито кад се свађају муж и жена око цигара пита муж жену женооо где су ми цигаре биле су три цигаре у пакли а жена одговори ја мужу мој попушила а врата од куће остла отворена и све се чуло

Neka muzika npr?

Posaljes im racun za psihijatrijske usluge - da plate. Sa komsijskom posvetom.

Back