Kako sam prestao da se družim

mekflaj

Poznat
Poruka
8.291
Bliži se kraj godine i kad sumiram svoje socijalne aktivnosti u 2015., rezultati su sledeći -
broj slava na koje sam išao - 0
svadbe - 0
rođendani - 0
dejtovi - 0
kafane-kafići-restorani - 1
imao sam goste ukupno 0 puta
ja otišao u goste - 1
poslovna putovanja - 0
poslovni partiji - 1
letovanja - 0

2015. je potukla sve rekorde koje je držala 2014.

Kakva je vaša statistika?
Ima li ovde još ljudi koji nisu imali goste cele godine? ili koji su sami a nisu imali dejtove u 2015?

Brate, čini mi se da mnogo često praviš ovakve teme.
Nisam ni ja preterano društven, mislim da društvena osoba=osoba koja ne bira društvo.
Ako ti je toliko do toga upiši neki kurs jezika, neki sport, hobi, ako imaš posao probaj da probereš
nekog tamo ko tebi odgovara, probaj da upoznaš nove ljude, to se radi ceo život.

Bliži se kraj godine i kad sumiram svoje socijalne aktivnosti u 2015., rezultati su sledeći -
svadbe - 0
rođendani - 0
dejtovi - 0
ja otišao u goste - 1
poslovna putovanja - 0
poslovni partiji - 1
letovanja - 0

Ima li ovde još ljudi koji nisu imali goste cele godine? ili koji su sami a nisu imali dejtove u 2015?

Kakve ti ocene, takav ti i provod !
Valja zagrejati guzicu.
Ali, ne sedeći na radijatoru, već na radnoj stolici....

svadbe - 0
rođendani - 0
dejtovi - 0
ja otišao u goste - 1
poslovna putovanja - 0
poslovni partiji - 1
letovanja - 0

tako nekako je i kod mene, bod gore dole
od davno tako zivim, 2009/10 sam bukvalno proveo u jednoj prostoriji a da nisam bio u zatvoru ili bolnici
voleo bih ti dati savet ali ne znam, ako nisi miran sa tim, stalno vodis untrasnju bitku, otvorio bi se ali odustanes pa zalis, pa sve u krug, moze biti blize izbegavajucem poremecaju nego sociofobiji
ma da ja sam uvek mislio da je svako prica za sebe i tako treba i da resava problem a ne da se drzi krutih dijagnoza, meni je psihoterapija pomogla u mnogome, ali kad je doslo do nekih konkretnijih druzenja, odustao sam

Evo baš juče sam raskinuo nekoliko internet prijateljstava..... Imali smo neku svoju sobicu na skajpu.... i onda neka mala iz "naše" sobe....otvori svoju sobu i pozove nekoliko njih tamo.... troje tačnije..... Dodade i mene, al me posle izbaci..... Nisam joj po volji, izgleda...... Ono što me razočaralo je to što ti moji internet prijatelji takozvani, bar ta dvojica, nisu njoj rekli ej što njega izbacuješ, hoćemo ga ovde.... tako sam shvatio da je to prijateljstvo ustvari srrrrraaanjeeee..... I tako sam prestao da se družim.

Bitno je kako se ti osecas povodom te statistike, ako ti mir i odmor od ljudi prija, onda nije neki preveliki problem.
Ako mislis da bi ti mozda bilo bolje da je statistika malo bogatija (ne sve 0 skoro), onda mozda malo da se aktiviras vise.

Zavisi i razlog za manjak druzenja, ako smo u nekoj sredini okruzeni ljudima koji nemaju iste slicnosti i interesovanja, onda je normalno da sa njima ne mozemo da uspostavimo neki ozbiljniji kontakt (mada neki funkcionisu dobro i sa povrsnim odnosima, neki od nas traze neku dubinu odnosa pre nego sto bi pocnu da funkcionisu). Ako je anksioznost u pitanju, manjak samopouzdanja, tu onda treba malo truda i rada na sebi, pa i razgovor sa strucnom osobom, ako ne moze da se izadje sa problemima na kraj.

Bitno je kako se ti osecas povodom te statistike, ako ti mir i odmor od ljudi prija, onda nije neki preveliki problem.
Ako mislis da bi ti mozda bilo bolje da je statistika malo bogatija (ne sve 0 skoro), onda mozda malo da se aktiviras vise.

Zavisi i razlog za manjak druzenja, ako smo u nekoj sredini okruzeni ljudima koji nemaju iste slicnosti i interesovanja, onda je normalno da sa njima ne mozemo da uspostavimo neki ozbiljniji kontakt (mada neki funkcionisu dobro i sa povrsnim odnosima, neki od nas traze neku dubinu odnosa pre nego sto bi pocnu da funkcionisu). Ako je anksioznost u pitanju, manjak samopouzdanja, tu onda treba malo truda i rada na sebi, pa i razgovor sa strucnom osobom, ako ne moze da se izadje sa problemima na kraj.

Pa izgleda da se ne oseća dobro jer kao što rekoh prečesto otvara teme o svom usamljeništvu.
Da se potpuno pomirio sa tim da više voli da bude sam ne bi toliko o tome ni raspravljao i tražio odobravanje drugih.

svadbe - 0
rođendani - 0
dejtovi - 0
ja otišao u goste - 1
poslovna putovanja - 0
poslovni partiji - 1
letovanja - 0

Story of my life.

svadbe - 0
rođendani - 0
dejtovi - 0
ja otišao u goste - 1
poslovna putovanja - 0
poslovni partiji - 1
letovanja - 0

Jedino sto sam isao na slave i do par drugova koji su dolazili kod mene.
Svadbe bi trebalo da budu sledece godine, ako se snajke ne predomisle :lol:

Nisam imao dejtove, imao sam druge planove koji su iskljucivali njih pre nego sto se sprovedu u delo, mozda na prolece ili leto.

Ako ti smeta takva statistika probaj da je promenis. Nije lako ali idi ka onome sto te cini srecnijim.

svadbe - 0
rođendani - 0
dejtovi - 0
ja otišao u goste - 1
poslovna putovanja - 0
poslovni partiji - 1
letovanja - 0

Nesto se stvarno promenilo. Ne znam da li to ide sa godinama ali stvarno vise nema druzenja, posecivanja kao ranije. Nekad bila puna kuca gostiju, a sad se sve nesto uvuklo u nekakve caure...pa i telefon retko kad zazvoni.

svadbe - 0
rođendani - 0
dejtovi - 0
ja otišao u goste - 1
poslovna putovanja - 0
poslovni partiji - 1
letovanja - 0

pa ti ne znas koliko si srecan covjek :(

sta bi ja dala da se mene okane ovaj blesavi narod:(

broj slava na koje sam išao - 1
svadbe - 0
rođendani - 4
dejtovi - 0
Svirke sa drustvom na keju, otvoreno - preko 100 - kafići - 15 u vrh glave...
imao sam goste ukupno 40
ja otišao u goste - 20
poslovna putovanja - 0
poslovni partiji - 1
letovanja - 20

2014 je bila upola manje svega pa cak i vise zbog haoticne veze itd.?

To je moja statistika neka, 2012, 2013 su cak bile duplo vise od 2015..

svadbe - 0
rođendani - 0
dejtovi - 0
ja otišao u goste - 1
poslovna putovanja - 0
poslovni partiji - 1
letovanja - 0

-slave-2 (jedna posna, jedna mrsna. hvala bogu niko se nije prepio i pravio probleme kao ranijih godina)
-svadbe-0 (ko je mislio da se ženi i udaje već se oženio, za koju godinu će da me zovu na svadbe njihove dece. njam njam)
-dejtovi/izlasci- pa bilo jeste, koliko ne znam , možda dvadesetak
kafići-bilo, nepoznat broj, recimo pedesetak
-išao u goste- možda jedanput mesečno, recimo desetak
-imao goste- i previše
-poslovna putovanja- van Bg samo do Šapca i nazad
-poslovni partiji- koje sam ja pravio- nijedno; na koje sam išao- desetak (uključeno u izlaske koji su ranije navedeni)
-letovanja-1 (Hrvatska)
sex-2 žene/možda pedesetak puta sve zajedno
-ukupno- nije loša godina. taman koliko mi treba i koliko mogu da izdržim. nadam se da će i sledeća biti slična

svadbe - 0
rođendani - 0
dejtovi - 0
ja otišao u goste - 1
poslovna putovanja - 0
poslovni partiji - 1
letovanja - 0

da ne bi neveste ne bi znao poslednjih godina sta je to pravi dejt
sto se ostalog tice puca mi q za goste putovanja rodjose svadbe il sarane...ionako na moju niko nece da dodje

broj slava na koje sam išao - 1
svadbe - 0
rođendani - 3
dejtovi - 0
kafane-kafići-restorani - 0
imao sam goste ukupno dvadesetak puta
ja otišao u goste - desetak puta
poslovna putovanja - 0
poslovni partiji - 0
letovanja - 0

nisam ni ja puno bolji, ali ozbiljno razmisljam da to promenim i to radikalno.
Imam neki osecaj da me hvata kasni pubertet odjednom, imam 22, ali celu osnovnu, srednju sam dok su drugi cepali ženske ja se zanimao geografijom, hemijom, fizikom, elektronikom, programiranjem i ostalim nolajf stvarima..
Pravo je vreme da to iskoristim za novčanu dobrobit, dosta sam bubao, a da mi hobi budu ŽENE! Ako ih bude manje od 5 godišnje smatraću tu godinu neuspelom!

Poslednja izmena:
Beži ti, ovo je skup nolajfera :lol:

ne razumem sustinu "druzenja"..da sam hteo imao bih 1000 imena u imeniku i dnevno bi se vidjao sa po 10 njih...i sta... sa devetoricom bi gubio vreme mrseci o glupostima, tipa prolaznost zivota, secanja na mladost, politika, forum :lol:,... sa onim jednim bi imao neku kreativnu pricu a ako je to neko posebno zensko, mogli bi ako smo na istom emotivnom puteru uzitka, da kao sufisti istrazujemo obostranu bozju ljubav

zivot je suvise kratak da bi ga covek trosio na gluposti...ako vec nisi pametan na sta ces, bolje budi drug sam sebi i druzi se sam sa sobom no da izigravas klovna i zabavljaca ortodosksnoj ceti osoba koji od dosade ne znaju sta ce

e sad da nesto napisem o jednoj metafori koja mnogim zenama moze biti inspirativna, drugim smesna a trecim nerazumljiva... sta je to visnja na pudingu necije zelje... zamislite druzite se sa drugom, ovo je za zene... i jednog dana vas drug vama izjavi ljubav... kaze covek ne mogu bez tebe, volim te od prvog dana, za mene ne postoji druga zena i sl.... sta zena radi? pod jedan uplasi se kao retko kad u zivotu... tipicna reakcija jer su zene nevidjeno sebicna stvorenja i ne vole da ih neko voli a da one to prvo ne osete... strah je pokretac preispitivanja, sukoba, lomljena racia, lomljenja mozda cak i trenutne veze a sve zbog jedne iskrene izjave... e sad zamislite da taj ne kaze bukvalno to vec kaze ti si visnja na pudingu moje zelje.... i sta zena radi? naravno ona :flert: jer joj je prva asocijacija na vaginu koja se opire nasrtajima a koja u tom opiranju najvise uziva...posto je oblije rumenilo i svojom spoljasnom reakcijom pokaze da ima gresne misli drug vidi da je elokventno omasio sa semiotickom iluzijom i spusti je na zemlju sa prevedenom izjavom... zena se naravno strese...

zasto zene nemaju mnogo drugova? bas zbog toga, jer kada imaju druga one mu se poveravaju kao de je on s'oprostenjem drugarica a kada se njemu digne zivan i kad u njoj proradi licemerje, tu je kraj i ljubavi i seksu a i druzenju... zato se ne druzim nikada sa zenama

ne razumem sustinu "druzenja"..da sam hteo imao bih 1000 imena u imeniku i dnevno bi se vidjao sa po 10 njih...i sta... sa devetoricom bi gubio vreme mrseci o glupostima, tipa prolaznost zivota, secanja na mladost, politika, forum :lol:,... sa onim jednim bi imao neku kreativnu pricu a ako je to neko posebno zensko, mogli bi ako smo na istom emotivnom puteru uzitka, da kao sufisti istrazujemo obostranu bozju ljubav

zivot je suvise kratak da bi ga covek trosio na gluposti...ako vec nisi pametan na sta ces, bolje budi drug sam sebi i druzi se sam sa sobom no da izigravas klovna i zabavljaca ortodosksnoj ceti osoba koji od dosade ne znaju sta ce

Prestani da me muvaš!

Back