goxy
Zaslužan član
- Poruka
- 105.785
Bice toga jos....Oni za koje radim, dobro placaju 8-) .....Lilu:E bas ti hvala na nagradiZnala sam da ce me neko nagraditi, kad tad...
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bice toga jos....Oni za koje radim, dobro placaju 8-) .....Lilu:E bas ti hvala na nagradiZnala sam da ce me neko nagraditi, kad tad...
![]()
Lilu:Momci, postavljanje tudjih linkova se placa...![]()
Lilu:I naravno eremita da se ono nije odnosilo samo na premijera. U jednoj demokratskoj zemlji mozes da izneses svoje misljenje o bilo kome... ali misljenje, optuzbe moras potkrepiti dokazima![]()
Otadžbinoljubac:Лично не имах никакву намеру да рекламирам било кога, хтех једино да дам одреднице где сам нешто написао на шта се позивам с разлогом да бих рационално искористи простор на овом форуму. Зар то није логично ? Но уколико сматрате да Вам то нарушава углед убудуће ћу своје прилоге прекопирати и поставити на овај форум...
Поздрав !
eremita:Ауууууууу Lilu - па шта је ово сад? ДОПУНА првобитно дате изјаве???![]()
![]()
![]()
Колико видим нико није тражио од неких учесника ДА СВОЈУ ТВРДЊУ О ТОМЕ ДА ЈЕ КОШТУНИЦА ПРЕВАРАНТ - ПОТКРЕПЕ ДОКАЗИМА....
Lilu:E bas ti hvala na nagradiZnala sam da ce me neko nagraditi, kad tad...
![]()
Lilu:Pa mozda ce morati, ako ih "prevarant" tuzi![]()
goxy:Nije on prevarant on je licemer, sto nije uvek isto,(najgore vrste) a i kukavica 8-) ......
markovozd:Meni je nekako..........Kostunica ......mlohav.......![]()
Kako ja sada da dokazem da je on mlohav???![]()
To je moj utisak , kada ga gledam , onako slow motion........![]()
Brate covek je opasan.......Ne bi mu ja dao ni pola te vlasti koju sada imamarkovozd:Meni je nekako..........Kostunica ......mlohav.......![]()
Kako ja sada da dokazem da je on mlohav???![]()
To je moj utisak , kada ga gledam , onako slow motion........![]()
Otadžbinoljubac:Kada budete u Vašim redovima imali jednog takvog vrhunskog intelektualca tek tada ćete steći pravo na vaše mišljenje. Nisam pristalica DSS-a, bar ne onoga krila koji su pajdaši žutih narko-adžuvana, ne podržavam kao premijere dr Vojislava Koštunicu, ali kao vrhunskog stručnjaka iz oblasti pravnih nauka moram da ga poštujem, cenim i uvažavam. Znam da je Vama i Vama sličnim bliskiji onaj ko je "stručnjak" za "Subverzivnost u seksualnosti" (Bobi Taći), jer komunjarski brabonjak još niste zamenili ničim što je upotrebljivo tako da Vam se sve svodi još uvek na "maksimu" "use, nase i podase". Ako su vam oličenje znanja Boris Tadić, Čeda Jovanović i Zoran Živković onda Vam nema spasa. Davorike-dajke vremena su, hvala Bogu, daleko iza nas...
Brate covek je opasan.......Ne bi mu ja dao ni pola te vlasti koju sada ima .....
Otadžbinoljubac:Вероватно зато што то и нису биле поруке, већ фашистичко-гебелсовска пропаганда. Да није тако сигурно се не бисте сакривали под маском др. Војислава Коштунице да би и на тај начин доказали ко сте, шта сте и чији сте. Рекох Вам већ да др. Војислава Коштуницу не подржавам као политичара, разлог томе је што није био довољно храбар, политички мудар и праведан да заједно са СРС-ом као што су Српкиње и Срби то желели није успоставио власт у земљи Србији, али веома га ценим, поштујем и уважавам као истакнутог интелектуалца. Он сигурно својим чињењем не заслужује да би га кукавице, антисрби и чедери на тај начин блатили.
PAC-PAC:Кира, код мораваца се каже инпотенција јер ми исто као и херцеговци смо чули за то и за педери слично али не верујемо да то постоји. Мада, за сваки случај им не спомињемо имена правилно, знаш, не би да их дозовемо.
"Исплакињем главу у 'ладну Мораву,
трава мека мекша од душека,
ој Мораво, да ми тебе није,
немо' да ми верујете
црко би радије!"
Otadžbinoljubac:ВЕЛЕИЗДАЈА НАРОДА, ВЕРЕ И ОТАЏБИНЕ ! Они који се у својој земљи боре под туђом заставом, којима је туђинац господар и који паљење, крађу и убиство величају као врлину, чак шта више жао им је што тог проклетог и срамног октобра није било више крви, страдања и муке, не само да нису поштовања вредни, већ нису ни људи. Што пре се то схвати и прихвати пре ће Срби и Србија да ЗАКОРАЧЕ У РАДИКАЛНО БОЉУ БУДУЋНОСТ СВОЈУ ...