Kako "sahraniti" žensku

Ne potcenjujem ulogu čuvanja deteta, ali je ni ne predimenzioniram niti polazim od toga da su muškarci nesposobni za čuvanje dece, niti da su sposobni za velika dela, pa je čuvanje sitnica... to uključuje i stereotipno dete je ženina briga...mislio sam da smo mi to prevazišli generalno i da zastupamo ravnopravnost......pazi, ti si počeo neku priču koju sam ja odmah shvatio kao ginekokratiju...

Ne. Ne i ne i ne !
Započeo sam priču o odnosu žene i muškarce koji bi bio nešto koliko je moguće u ovom nesavršenom svetu savršen.

Izraz je naravno uslovno upotrebljen kao alegorija.
Pravilniji naslov je kako se odbraniti od pogubnog i često destruktivnog ženskog razmišljanja po pitanju spolnih odnosa i kako im objasniti kada nisu, a kada jesu u pravu. Recimo kao ilustracija napadnut sam, iako nisam ali i to se dešava od strane neke žene po pitanju ovoga ili onoga. Žene umeju da budu zapanjujuće podle, naravno ne sve, daleko bilo, ali pojedine da se muškarac raspameti.

Neka ideja?

:eek:

Tek sad kada vidim ove dve teme jednu pored druge shvatio sam! Ako je želiš sahraniti moraš je prvo nahraniti!

To nama ženske rade hiljadama godina, zauzimajući primat u kujni nas sahranjuju ako im se prohte! A mi naivni jedemo sve što nam žena servira makar to bilo pogubno po naše zdravlje.

spremila nam kuma nasa
za uzinu paprikasa
pa kolace, krmenadle
i par sarmi svakom
mesto leba mesa bela
princes krofne vangla cela
suvih sljiva i koljiva
i rezance s makom

nosi vruce 'leba kriske
fafarone, cvarke friske
zacas sprema sunke, rena
i pihtije svakom

jos snenokle
i sufnudle i griz-strudle
-----------------------------------------------------------------------------------------
Ženske ko iz pesme skraćuju svom mužu život....

Back