pa pisah ti o prijateljici koja jako voli da flertuje...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa pisah ti o prijateljici koja jako voli da flertuje...
Au losa kombinacija,....ne volim takve koji se menjaju kao vetar duva![]()
Nema frke, nego ja rekoh da se ponekad znam prilagoditi nekoj dami, (ako je potrebno, emocije i ostalo), a uglavnom sam tipičan Ovan, za sada...:wink:
Nemoj se ljutis,.... ja sam iskrena![]()
Naravno da se ne ljutim... Sve ok...![]()
Dobro ali reci mi....jesl se zaljubljujes brzo?
Da ti nisi moj bivsi decko?Lud sam za devojkama, a nekad mi je totalno svejedno - ponekad imam neki svoj svet... Rekao bih da sam veoma duhovna osoba...Uglavnom, obožavam život i gledam ga iz neke dublje / filozofske perspektive... Volim da uživam u svakom trenutku, itd... Inače sam veseljak po prirodi i drugovi me obožavaju.
Pogotovo Ovnovi sa Uranom u prvom i Jupiterom u devetom.![]()
Zapravo najkratje recheno - trazhiti ih i pokushati da ih osvojish.
Sushtinski problem je shto ovan trazhi drolju u krevetu, damu na ulici, domatjicu u kutji (ne setjam se odakle ovo beshe, al najbolje je opisalo Ovnvsku izbirljivost)
Хехехе, чудо како се ми Овнови нањушимо.E i meni je uran u prvoj a jupiter u devetoj... sta to znaci?
samo sam zenski ovannisam muski mame mi
![]()
Хехехе, чудо како се ми Овнови нањушимо.
Уран у 1. пољу даје људе иноваторе, испред свог времена, људе визионаре, понекад их мало околина не рауме...ако је лоше аспектован уме да да особу ''праскавца'', експлозивнуу...генерално непредвидиву.
Јупи у 9. пољу је одличан за студије било које врсте, уме да да и догматизма, изразиту религиозност, одлично схватање система, широко образовање...доста све зависи од аспеката.![]()
hmmmm ja bi pre rekla da te "dokosurio" pa zato sada "mrzis" sve ovnove
Nisu svi Ovnovi isti za pocetak, a da su u vecini dominantni - jesu![]()