Kako sa muskim Ovnovima :)

Lud sam za devojkama, a nekad mi je totalno svejedno - ponekad imam neki svoj svet... Rekao bih da sam veoma duhovna osoba...Uglavnom, obožavam život i gledam ga iz neke dublje / filozofske perspektive... Volim da uživam u svakom trenutku, itd... Inače sam veseljak po prirodi i drugovi me obožavaju.
Da ti nisi moj bivsi decko? ;) Ma vi ovnovi ste cudo! Kako vetar duva :D Ja ipak gledam da otplivam u drugom pravcu kad slucajno naletim na nekog od vas... ;) Al kao drugovi- super...

Evo mene moji drugari nije me bilo dugo ali eto dosla da podelim novo iskustvo sa vama...
Sto se tice ovog pitanja KAKO SA MUSKIM OVNOVIMA...ja vam kazem nikako..nemojte u opste da s eupustate u vezu sa njima pogotovo ako ste skorpija oni su bolesno ljubomorni...*** oni su ljubomorni na medveda kojeg je sam poklonio...strasno...ja sam bila sa deckom u vezi 3 ipo meseca i vise mi se smucila ta ljubomora pa smo raskinuli...:-(

E i meni je uran u prvoj a jupiter u devetoj... sta to znaci?

samo sam zenski ovan :) nisam muski mame mi :)
Хехехе, чудо како се ми Овнови нањушимо.:D

Уран у 1. пољу даје људе иноваторе, испред свог времена, људе визионаре, понекад их мало околина не рауме...ако је лоше аспектован уме да да особу ''праскавца'', експлозивнуу...генерално непредвидиву.
Јупи у 9. пољу је одличан за студије било које врсте, уме да да и догматизма, изразиту религиозност, одлично схватање система, широко образовање...доста све зависи од аспеката.;)

Хехехе, чудо како се ми Овнови нањушимо.:D

Уран у 1. пољу даје људе иноваторе, испред свог времена, људе визионаре, понекад их мало околина не рауме...ако је лоше аспектован уме да да особу ''праскавца'', експлозивнуу...генерално непредвидиву.
Јупи у 9. пољу је одличан за студије било које врсте, уме да да и догматизма, изразиту религиозност, одлично схватање система, широко образовање...доста све зависи од аспеката.;)

Za uran nisam sigurna da mi je u prvoj kuci a jupiter jeste u devetoj...

Pazi kad sam znala da si ovan :)

Back