didy_yu
Aktivan član
- Poruka
- 1.792
Sta se zalis ? ja sam ovan-rak , to je tek uzasKaramazov:Ja sam ovan/devica... Bolje da vam ne pricam koje sve probleme imam... Kazu ljudi- covece, ubi te ta devica...![]()
![]()
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta se zalis ? ja sam ovan-rak , to je tek uzasKaramazov:Ja sam ovan/devica... Bolje da vam ne pricam koje sve probleme imam... Kazu ljudi- covece, ubi te ta devica...![]()
![]()
![]()
Ovnovi vole sposobne zene, ako se makar drzis da je sve pod kontrolom i oni ce tako da se postaveSve citam ovo pa uporedjujem sa mojim Ovnom i manje-vise je sve tako.Najvise me kod njega izludjuje sto stalno ocekuje da da se "popravim",da budem savrsena,da se drugacije oblacim-ustvari po njegovom ukusu,da se konacno dovedem u red i ostale gluposti.A meni kao Devici dodatni pritisak oko takvih stvari ne da nije potreban nego...strasno!Pozdrav Devicama sa Lavljim podznakom!
Ja sam lav u podznaku pa jedino da ti kazem kako se mi dogovaramo - kompromis, na to su spremni, samo moras blago da im kazes (a ne lavovski - dominantno - od tog se jeze)a jel mi neko moze odgovoriti na to...kako se slazu lav i ovan...ja sam lav u horoskopu a on ovan....zeznuto ...![]()
jao, primi moje saucesceSta se zalis ? ja sam ovan-rak , to je tek uzas
emotivna kombinacijaSta se zalis ? ja sam ovan-rak , to je tek uzas
ovnovi su najemotivniji... al' sha vredi kad drugi znaci to ne vide...
ovnovi su najemotivniji... al' sha vredi kad drugi znaci to ne vide...