kako resiti problem samopouzdanja?

Sampouzdanje pa ovako....ne trebas da mislis da si najbolji vec samo trebas da se pomiris sa svojim izgledom,ako je problem u tome,ili mozes nekako da poradis na svom izgledu,a ako nije izgled problem onda je vec lakse,to je na psihickoj bazi,samo veruj u sebe! ;-) ;-) ;-)
I moj jubilarni 100 post!!!!

@MadonnaGirl: stvarno su ti postovi puni patetike, znam kako ti je i ja sam nekad tako.......
@decko88: cek, cek, ja mislio da si ti neki nabildovan lik, kao americki fudbal, pa si ismejao moju sliku, a ono ti kostur, pa tebra sto ne ides u teretanu, evo ja sam poceo juce.......
Nego za ogledalo, ja sebi nisam izgledo ruzno ni kad me ni jedna riba nije gledala i kad su sve bezale od mene, cak nisam mogo da verujem kako nemam vise uspeha, ovako dobro iozgledam, a nista, pa sam na kraju shvatio da je to zbog toga kakve su mi misli i kakvom energijom zracim, na mom licu je "pisalo" ja sam jadan, tuzan i niko me nece....... pa sa takvim stavom i pateticnim pricama koje sam prico, sve su bezale od mene iako sam dobro izgledao, ali sada je drugacija situacija :D

sta je bre ovo niko nema samopouzadanje?
jeste cool kada imas tripove (uuuuuuuuuuuuuuuu)
ali....
pa kako to resiti?
moras da shvatis za sebe da si najbolji
ja nikada nisam imala komplexe
ali nikada me nisu nesto i hvalili
sve do jednog dana .......
mada nije to ni vazno
uglavnom , zapamti - ti si glavni
jao kako seres
jbg ne mogu da ti pomognem....
ne mogu sada i ovako da ti kazem

E ovako.......postoji osoba na forumu,kao sto postoje i osobe koje licno znam,koje su mi pokazale da stvarno vredim,i da ne obracam paznju na to sto drugi misle i sta pricaju o meni,pogotovo ako me ne znaju,jer je svako poseban na svoj nacin,i svako vredi isto koliko i drugi......E sad samo jos da promenim fiz. izgled......pa da budem puuuna samopouzdanja.......

MadonnaGirl:
E ovako.......postoji osoba na forumu,kao sto postoje i osobe koje licno znam,koje su mi pokazale da stvarno vredim,i da ne obracam paznju na to sto drugi misle i sta pricaju o meni,pogotovo ako me ne znaju,jer je svako poseban na svoj nacin,i svako vredi isto koliko i drugi......E sad samo jos da promenim fiz. izgled......pa da budem puuuna samopouzdanja.......
provalila sam da su se neki u poslednje vreme okomili na tebe.....ja te volim! kiss
ajde stavi slicicu da vidimo sta cemo sa samopouzdanjem... ;)

Sweet_Jane:
E daj bas da ti vidim sliku. Ubedjena si da si ruzna, sta sve ne... yebot... daj da mi vidimo kako izgledas pa da ti iskreno kazemo, i onako i ovako mi smo ljudi koje ti nikad neces upoznati tako da te zabole **** ako damo negaticno misljenje. A ako je pozitivno onda ces imati vise samopouzdanja. Ja nisam nesto preterano zadovljna fizickim izgledom, po mnogima sam nakazza, nekima sam slatka, rugima anorexicna sto sam mrsava, trecima sam jako lepa, nekim tamo zgodna....misljenja su svakakva. Cak me moja naj ortakinja ubedjuje da nisam lepa, da sam relativno slataka, ja tako ne mislim, mislim da sam lepa u faci, a koji sam **** kriva sto sam bass mrsava a jedem ko slon. Takodje me ta ortakinja ubedjuje da nisam nesto bistra, pametna, talentovana i sl. Na kraju ne znam da li sam ja zaista onakva kakvom me ona vidi a sebi sam ok. Ali mislim da sam u neku ruku bolja od nje. To je kad me ljudi zbunjuju. Ja sam njoj stalno govorila da nije debela(sto jeste pomalo) da nije ruzna, da je mnooogo zgodna, lepa, pametna, interesantna, sl, i popravila sam joj s 0 na 100 samopouzdanje. A sta ona meni radi...
u je,sto ti je najortakinja :roll:
cak i da ne znam kako izgledas,ona je tu da ti dize samopouzdanje,a ne da ti govori kako si relativno slatka i da si piglu :roll: ne mislim da te nesto laze itd,nego jednostavno da ti da veru u sebe.
a te nazovi drugarice sto su tu da lece svoje komplekse na tebi,odhebi.
sto mrzim te licemere :neutral:

@madonnagirl: koliko ja vidim ti si sada u najosetljivijim godinama,podlozna si tudjem uticaju,uticaju sredine trendovima i slicno....mani se toga...budi svoja,zadovoljna sobom,poradi na onome sto ti smeta onoliko koliko je u tvojoj moci i budi zadovoljna,jer to si sto si i ne mozes se menjati. istina,davno bese kad sam ja imala 15ak godina,i ja sam malo svojeglava,da ne kazem tvrdoglava,i nisam nikad bila nesto previse podlozna nametnutim pravilima,i zavisna od tudjih komentara...to sto ti mislis da si ruzna,verovatno nije tako....uostalom,ti imas 15 godina jos uvek,u procesu si transformacije,i ko zna kako ces izgledati za par godina cak i ako sada nisi zadovoljna...vrlo moguce da jos uvek imas pretezno deciju konstituciju,i da ces se za par godina transformisati totalno...tako se meni ustvari desilo...da me neko vidi sa 15 i sada,ne bi me prepoznao....mnogo sam porasla,smrsala,izduzilo mi se lice i poprimilo neki drugaciji izraz itd...da ne tupim sada....i mnogo sam zadovoljnija i lepsa nego pre....ajde da ne popujem vise,dosta je bilo...
btw,rodjene smo na isti dan :razz:

4sweet jane
do pre nekoliko godina sam se mnogo obraćao pažnju na to šta mi drugi govore...ali sada me tako zabole za druge!!!ima previše nenormalnih i ljubomornih ljudi, tako da se ne treba obazirati na njihove reči.
što se teme tiče, mislim da se uvek treba boriti za ispunjenje cilja.svakim uspehom,više verujemo u sebe...naravno svako od nas padne i to nas sputava u životu.ali nije bitno to što si pao,već koliko si brzo ustao...šta sam ja hteo da kažem sa ovim...ma,igrajte sve na sigurno u početku i bićete puni samopouzdanja i vere u sebe.

Sweet_Jane:
E daj bas da ti vidim sliku. Ubedjena si da si ruzna, sta sve ne... yebot... daj da mi vidimo kako izgledas pa da ti iskreno kazemo, i onako i ovako mi smo ljudi koje ti nikad neces upoznati tako da te zabole **** ako damo negaticno misljenje. A ako je pozitivno onda ces imati vise samopouzdanja. Ja nisam nesto preterano zadovljna fizickim izgledom, po mnogima sam nakazza, nekima sam slatka, rugima anorexicna sto sam mrsava, trecima sam jako lepa, nekim tamo zgodna....misljenja su svakakva. Cak me moja naj ortakinja ubedjuje da nisam lepa, da sam relativno slataka, ja tako ne mislim, mislim da sam lepa u faci, a koji sam **** kriva sto sam bass mrsava a jedem ko slon. Takodje me ta ortakinja ubedjuje da nisam nesto bistra, pametna, talentovana i sl. Na kraju ne znam da li sam ja zaista onakva kakvom me ona vidi a sebi sam ok. Ali mislim da sam u neku ruku bolja od nje. To je kad me ljudi zbunjuju. Ja sam njoj stalno govorila da nije debela(sto jeste pomalo) da nije ruzna, da je mnooogo zgodna, lepa, pametna, interesantna, sl, i popravila sam joj s 0 na 100 samopouzdanje. A sta ona meni radi...

pa da , misljenja su uvek drugacija.......
npr ja sam se pre 2 dana osisala na jako kratko ( :mad: ) samo sam ostavila dve kikice duze i ofarbala ih
i reakcije ..... svi kazu da je super
da mi prelepo stoji
da sam preslatka
ali to mi jednostavno svi kazu na razlicite nacine
samo ja mislim da mi je odvratno........
takodje zbog tezine ...... svi mi kazu da sam mrsava i zgodna (i momci i devojke) samo neki kazu da sam debela i da imam salo (kreteni)
mada ..... vazno je da sam ja sebi super......
a ostale ko ****......
xe xe xe :D

takili92:
pa da , misljenja su uvek drugacija.......
npr ja sam se pre 2 dana osisala na jako kratko ( :mad: ) samo sam ostavila dve kikice duze i ofarbala ih
i reakcije ..... svi kazu da je super
da mi prelepo stoji
da sam preslatka
ali to mi jednostavno svi kazu na razlicite nacine
samo ja mislim da mi je odvratno........
takodje zbog tezine ...... svi mi kazu da sam mrsava i zgodna (i momci i devojke) samo neki kazu da sam debela i da imam salo (kreteni)
mada ..... vazno je da sam ja sebi super......
a ostale ko ****......
xe xe xe :D

Ja kad sam se osisala svi su mi davali predlog kako da sklonim siske,kako da skupim kosu,ovo ono,kao da ne mogu da me gledaju, ali mene bas briga,jer mi se mnogo svidja moj novi friz
:lol: :lol: :lol:

ja koliki sam narcis, stvarno preterujem ponekad.....danas se mi slikali u skoli, i ja namestam, kosu, vec smo se poredjali...namestam jedan pramicak i drugarica mi kaze:"ne brini se, lepa si", a ja je mrtva-hladna pogledam:"ja sam uvek lepa"
a ona inace nema ni trunke samopouzdanja i moj stav joj nije jasan....nikome moj stav nije jasan, osim snobovima.... :roll:
ja sam snob! iju :shock:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Back