E daj bas da ti vidim sliku. Ubedjena si da si ruzna, sta sve ne... yebot... daj da mi vidimo kako izgledas pa da ti iskreno kazemo, i onako i ovako mi smo ljudi koje ti nikad neces upoznati tako da te zabole **** ako damo negaticno misljenje. A ako je pozitivno onda ces imati vise samopouzdanja. Ja nisam nesto preterano zadovljna fizickim izgledom, po mnogima sam nakazza, nekima sam slatka, rugima anorexicna sto sam mrsava, trecima sam jako lepa, nekim tamo zgodna....misljenja su svakakva. Cak me moja naj ortakinja ubedjuje da nisam lepa, da sam relativno slataka, ja tako ne mislim, mislim da sam lepa u faci, a koji sam **** kriva sto sam bass mrsava a jedem ko slon. Takodje me ta ortakinja ubedjuje da nisam nesto bistra, pametna, talentovana i sl. Na kraju ne znam da li sam ja zaista onakva kakvom me ona vidi a sebi sam ok. Ali mislim da sam u neku ruku bolja od nje. To je kad me ljudi zbunjuju. Ja sam njoj stalno govorila da nije debela(sto jeste pomalo) da nije ruzna, da je mnooogo zgodna, lepa, pametna, interesantna, sl, i popravila sam joj s 0 na 100 samopouzdanje. A sta ona meni radi...