Mislim da ti ipak nisi do kraja procitao moj post..udomljavanje o kome sam pisala je samo primer na koje sve nacine pokusava da se resi problem napustenih pasa
e sada..da li je to dobar i efikasan nacin je druga prica.. ali je bar pokusaj da se na human nacin resi taj problem..
a kako bilo cije pisanje osim vaseg izaziva agresiju kod vas pa u tom stilu i odgovarate..ja se vise necu oglasavati na ovoj temi, jer se osecam neprijato ..pisite sami sa sobom
zelim vam srecu i uspeh u iznalazenju nacina i resenja za uklanjanju napustenih pasa i pasa lutalica sa ulica grada Cikaga

..srecom pa se svi vasi komentari ne doticu mog malog psa,koja evo spava u svojoj korpi blazenim snom, sita, napita i isetana i briga je za sve mrzitelje tih divnih stvorenja zvanih psi...
sve najbolje
Па то удомљавање о коме ти пишеш је испирање мозга, вид специјалног рата против овог народа који полако нестаје, ко нормалан може да намеће тему удомљавања гомила и гомила паса који су се накотили по Србији, у време кад је деце све мање а млади људи беже одавде главом без обзира?
Решење проблема са псима, осим чврстих мера елиминације луталица, супротно од онога што ти пишеш, мора бити и освешћивање од те фасцинације која поприма димензије пошасти и колективне менталне болести, уместо да се људима помогне да ствари сагледају на зрео начин, да су те животиње у највећој мери непотребан производ људског играња бога, овде се те исте животиње уздижу на пиједестал богова, намеће целом друштву некаква кривица и обавеза изигравања слугу..
Хоћу рећи, ма колико ви мрсили овде, ствари су веома просте, луталице се уништавају непрекидно као и све друге штеточине, а људе треба обесхрабривати да од себе праве будале.
Али ето, то не одговара разним лобијима који, као и увек, зарађују огроман новац на људским глупостима, несрећама и слабостима.
Један пост горе говори о томе колико су људима мозгови изокренути, када је неко некој кучкарки која скупља пасја говна поменуо то, она је рекла да ће то са задовољством да ради цео живот, замислите нормалног човека да му наметнете такву обавезу, мислим да би то било попут осуде на дугогодишњу робију.
Али ето, тај облик специјалног рата уме да уништи психу код неких до те мере да им скупљање пасјих гована представља узвишени чин...
И тако имаш огроман број људи који немају потомство, већ су себе ставили у функцију служења псима, је ли тако Нина?