- Poruka
- 29.459
A otkud ti znaš da nije?
ako jeste odlicno..neka usvoji jos vise, ali neka ne ocekuje da su svi duzni da brinu o psima lutalicama.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A otkud ti znaš da nije?
i sta sad? tvoja cerka se igrala? moraju cerke svih drugih da se igraju? kroz moju kucu je proslo 10 homoseksualaca i sa svakim se poljubim? znaci li to da sad moraju svi da se ljube sa njima? neko ne voli pse neko se plasi ulicnih dzukela zasto oni moraju da bude kao tvoja cerka?Nemam link jer te zene to ne rade da se pokazu, ali zato imam prolaznost pasa,
pa ih cuvam dok ne stigne vreme za odlazak. Kroz moju kucu je proslo bar deset pasa za nekoliko godina
i kroz veterinarsku privatnu ordinaciju mog prijatelja koji pola radi besplatno.
Moja cerka se sa 12 godina igrla sa "opasnim" rotvajlerima...
sakate ih drustva za zastitu zivotinja, kako bi izazvala senzaciju i opravdala kradju i pranje para.
ostali samo gledaju da se sklone kada vide copor...
jel imas psa? sto ne usvojis nekog sa ulice, barem jednog? ili bi kao vecina kupio rasnog?
niko nije duzan da brine o ulicnim psima, niti da za njih kupuje hranu od svog tesko zaradjenog novca.

Istina, ko ne moze i ne treba da trosi novac na pse ni svoje ni ulicne, ali ne mora na njima da se sveti za svoje manjkavosti i frustracije.
Udarite sefa ili nekog jaceg komsiju kji vas nervira...ako smete...![]()

i sta sad? tvoja cerka se igrala? moraju cerke svih drugih da se igraju? kroz moju kucu je proslo 10 homoseksualaca i sa svakim se poljubim? znaci li to da sad moraju svi da se ljube sa njima? neko ne voli pse neko se plasi ulicnih dzukela zasto oni moraju da bude kao tvoja cerka?
nije ti argument, samo sam dao primr da, ako volis zivotinje i one vole tebe to su tudji rotovi...koje ja inace ne volim u kuci...sinoc sam vas pozvao sve dusebriznike da uradimo dobro delo i smirimo pit bula u krnjaci. niko se nije odazvao. niko.
toliko koliki ste dusebriznici. papir trpi sve.
- - - - - - - - - -
.

nije ti argument, samo sam dao primr da, ako volis zivotinje i one vole tebe to su tudji rotovi...koje ja inace ne volim u kuci...
A otkud ti znaš da nije?
ne rece mi booljarin dal je usvojio neko ulicno pseto?
Па исте смо припитомили да их једемо.Остало је само да једемо псе и ефекат је 100 посто исти.
Мада у Кини једу псе.![]()
a otkud ti znas sta ja ili boja magije mislimo o psima, da li smo ih udomljavali, mazili hranili? otkud tebi ili tvojim kolegama zelenim pravo da se postavljas kao sudija bilo cega? ko si ti?

Хм први пут чујем ,заправо задња истраживања доказују да кућни љубимци лијече депресију код старијих људи који су остали сами и да су људи који имају кућне љубимце доста бољи људи уопштено,имати више емпатије према људима и животињама никада није нити ће бити лоша особина.
Naravno i to kerusu koja zivi zajedno sa nekom rasnom dzukelom u dvoristu mojih prijatelja.
a ja cuvam cerkinog prvog psa kod mene u stanu.
Можеш волети животиње и без својине над њима.
Stvar izbora. Neko voli da mu pas bude deo porodice, neko voli pse ali ne u svojoj kući.
kakve veze tvoja kerusa ima sa problemom dzukela na ulicana? sta predlazes da svako podje tvojim stopama i usvoji neku? jel to ideja? i onaj koji ima alergije na dlakurde i onaj koji se gadi zivotinjskog izmeta i onaj koji nema leba da jede... reko boljarin svi koji to ne urade su ubice. prizovi se svesti covece nisi dete
Stvar izbora. Neko voli da mu pas bude deo porodice, neko voli pse ali ne u svojoj kući.
nije ti argument, samo sam dao primr da, ako volis zivotinje i one vole tebe to su tudji rotovi...koje ja inace ne volim u kuci...
Нема ми поста, шта радите то бре!!!
- - - - - - - - - -
Пас не може бити део породице.
Naravno da ne, vec da pocnete da razmisljate civilizovano ima mnogo nacina da se nesto urdi bez nailja, a narocito nasilja nad slabijima.