KAKO REŠITI PROBLEM NAPUŠTENIH PASA

Nisam videla da su ih sprečili i ako su pokušali.

Svako ko zlostavlja psa treba da mu se isti oduzme. Životinja nije stvorena da bi je neko maltretirao.

Borci za prava životinja se ne bore da bi životinja bila maltretirana. Ovi na snimku nisu ni blizu ovoj organizaciji jer hoće da spreče da se pas odvede od vlasnika i ako ga je vlasnik maltretirao.

Svako ko zlostavlja psa treba da mu se isti oduzme. Životinja nije stvorena da bi je neko maltretirao.

Borci za prava životinja se ne bore da bi životinja bila maltretirana. Ovi na snimku nisu ni blizu ovoj organizaciji jer hoće da spreče da se pas odvede od vlasnika i ako ga je vlasnik maltretirao.

О чему ти то? Радници Зоохигијене су стално изложени насиљу и претњама од стране кучебрижника.

- - - - - - - - - -

О чему ти то? Радници Зоохигијене су стално изложени насиљу и претњама од стране кучебрижника.

- - - - - - - - - -

Koliko vidim na ovom snimku niko nije ugrožen, radnika niko nije pipnuo. Čovek je odradio svoj posao. Sam si postavio snimak gde ne vidim da je radnik ugrožen na bilo koji način.

I još nešto. Od kad se ti brineš za dobrobit pasa? Pa ovde su došli ljudi da ga sklone od vlasnika koji ga maltretira. Koliko si do sada pisao pa ti bi sve pse pobio.

Poslednja izmena:
Koliko vidim na ovom snimku niko nije ugrožen, radnika niko nije pipnuo. Čovek je odradio svoj posao. Sam si postavio snimak gde ne vidim da je radnik ugrožen na bilo koji način.

Мало се правимо невешти?

https://www.kurir.rs/vesti/beograd/...brutalno-davili-psa-zucu-u-studentskom-parku\

Шта је ово, какво је ово узимање правде у своје руке и ометање људи да раде свој посао?

Хоћеш још тога?

Видим да док твоји истомишљеници узимају правду у своје руке овде, ти мени саветујеш да пишем писамца...

Pa štitimo životinje. Zakon o dobrobiti životinja, član 7.
A ovde vidim da ti je poznata Avenija MB.

https://forum.krstarica.com/showthread.php/759528-Avenija-MB-zatvor-za-pse

- - - - - - - - - -

Мало се правимо невешти?

https://www.kurir.rs/vesti/beograd/...brutalno-davili-psa-zucu-u-studentskom-parku\

Шта је ово, какво је ово узимање правде у своје руке и ометање људи да раде свој посао?

Хоћеш још тога?

Ovo ćemo, Katepilar, prebacivati na temu o zlostavljanju životinja koju ću uskoro otvoriti.
Biće klipova, biće ... Najaviću je na vreme pa da skuvaš kaficu i udobno se smestiš ispred monitora.

Мало се правимо невешти?

Хоћеш још тога?

I šta sa tim? U predhodnom postu si napisao kako aktivsti ne daju da se odvede pas i ako je bio maltretiran. Sada mi daješ link gde su ljudi nezadovoljni što se pas odvodi. Normalno da su nezadovoljni jer pas nikoga nije dirao. Po tebi je isto da li je maltretiran ili nije treba da se odvede.

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

Ovo ćemo, Katepilar, prebacivati na temu o zlostavljanju životinja koju ću uskoro otvoriti.
Biće klipova, biće ... Najaviću je na vreme pa da skuvaš kaficu i udobno se smestiš ispred monitora.

Podržavam otvaranje teme.

I šta sa tim? U predhodnom postu si napisao kako aktivsti ne daju da se odvede pas i ako je bio maltretiran. Sada mi daješ link gde su ljudi nezadovoljni što se pas odvodi. Normalno da su nezadovoljni jer pas nikoga nije dirao. Po tebi je isto da li je maltretiran ili nije treba da se odvede.

- - - - - - - - - -

Podržavam otvaranje teme.

Теби је нормално да неко узима закон у своје руке кад треба заштитити пса?

Али ти није нормално кад неко потрује све те џукелетине које се мотају около?

Теби је нормално да неко узима закон у своје руке кад треба заштитити пса?

Али ти није нормално кад неко потрује све те џукелетине које се мотају около?

Nije mi normalno da neko truje pse. Naziv džukeletina mi smeta. Jer pas nije džukeletina nego pas, pa gde god se nalazio.

Nije mi normalno da neko truje pse. Naziv džukeletina mi smeta. Jer pas nije džukeletina nego pas, pa gde god se nalazio.

Ма немој? Али ти је нормално да неко спречава службена лица да купе псе?
И кад сутрадан некога ти пси изуједају, шта онда?

Ја не могу да схватим да неко може бити толико плитак?

Али погледајте само то лицемерје, дакле кад неко трује псе њима пуна уста закона, прописа, реда, државе, не можеш ти да узимаш ствари у своје руке, и бла бла

Кад им се покаже како исти ти и такви спречавају људе које држава плаћа да раде свој посао, одједном нема више поштовања закона и прописа, онда је наравно у реду то што они узимају ствари у своје руке.

Не могу да схватим то лицемерје.

tretman za lutalicu ili moderno receno napustenog psa koji je napao coveka, identican je tretmanu osobe koja uradi istu stvar drugoj osobi... oboje treba da idu iza resetaka, covek u zatvor ili ludnicu, pas u azil.

ako se covek u zatvoru ne smiri ide na tezu robiju, ako i pored lekova u ludnici ostaje agresivan radi mu se lobotomija ili nesto modernije sa istom svrhom... ako pas u azilu i dalje napada ljude i druge pse, polno nezrelu mladuncad, otima drugim psima hranu, kidise neprovociran, zna se gde treba da zavrsi.

svako ko se za takvog i takve pse, koji pojedinacno ili coporativno svakodnevno po celoj srbiji u desetinama hiljada registrovanih slucajeva napadaju ljude, javno i dalje zalaze da oni budu na slobodi, znaci na ulici bili oni niciji ili neciji, taj nije pri sebi i treba sam da ide u pomenuti ljudski azil...ako ga vec zaduzeni za to prisilno ne sprovedu.

o javnoj zabrani prava na odbranu sebe ili deteta koga napadnu takve podivljale zveri za koju se vecina vas branitelja agresivno ili precutno zalazu, svaka ljudska rana od krvolocnog ugriza, pokidano meso, otkinut ud, strah, traume i decije suze idu samo vama na dusu jer ste kao zrele jedinke odgovorne za napisanu rec.

- - - - - - - - - -

Шта сад опет мрсиш и премешташ?
Људи раде свој посао, коме се не свиђа нека на изборима гласају за друге опције, или нека пишу предлоге закона и шаљу у скупштину, како ти оно рече...

- - - - - - - - - -

tretman za lutalicu ili moderno receno napustenog psa koji je napao coveka, identican je tretmanu osobe koja uradi istu stvar drugoj osobi... oboje treba da idu iza resetaka, covek u zatvor ili ludnicu, pas u azil.

ako se covek u zatvoru ne smiri ide na tezu robiju, ako i pored lekova u ludnici ostaje agresivan radi mu se lobotomija ili nesto modernije sa istom svrhom... ako pas u azilu i dalje napada ljude i druge pse, polno nezrelu mladuncad, otima drugim psima hranu, kidise neprovociran, zna se gde treba da zavrsi.

svako ko se za takvog i takve pse, koji pojedinacno ili coporativno svakodnevno po celoj srbiji u desetinama hiljada registrovanih slucajeva napadaju ljude, javno i dalje zalaze da oni budu na slobodi, znaci na ulici bili oni niciji ili neciji, taj nije pri sebi i treba sam da ide u pomenuti ljudski azil...ako ga vec zaduzeni za to prisilno ne sprovedu.

o javnoj zabrani prava na odbranu sebe ili deteta koga napadnu takve podivljale zveri za koju se vecina vas branitelja agresivno ili precutno zalazu, svaka ljudska rana od krvolocnog ugriza, pokidano meso, otkinut ud, strah, traume i decije suze idu samo vama na dusu jer ste kao zrele jedinke odgovorne za napisanu rec.

А и ти си бисер, дакле чекаћемо да луталица нападне човека, па ћемо онда да му приредимо суђење као што се суди и људима..

Na ovoj temi nije reč o isključivo agresivnim napuštenim psima.

А где то у цивилизацији праве разлику између паса луталица (намерно не користим и нећу да користим тај глупави израз напуштени пси) који су агресивни и који нису агресивни?

berlin pre 1940 je licio na beograd danas, ulicom su vladali copori lutalica, narod je bio sludjen ispiranjem mozga o velikoj nemackoj naciji i rasi, o izgubljenom ratu, sirotinje je bilo na svakom koraku, a jedan od bisera su bila i psiholoska savetovalistva za pse pa cak i skole za ucenje nemackog gde su u svom obozavanju radili ludacke stvari sa njima.

zato srbi pamet u glavu, ocistite za pocetak ulice od smeca i lutalica da ne postanemo stoka koju moze svaki politicki idiot da usmeri pogresno i da nam se ne desi ono sto je doblin opisao, fasbinder ekranizovao, a spilberg ocitao kao opelo tako da im ni sto simensa i krupova vise nece pomoci.

Poslednja izmena od moderatora:
Ма немој? Али ти је нормално да неко спречава службена лица да купе псе?
И кад сутрадан некога ти пси изуједају, шта онда?

Ја не могу да схватим да неко може бити толико плитак?

Ti to za mene kažeš da sam plitka? Pa to nije lepo ali ću ti progledati kroz prste.

Nisam rekla da je normalno nego sam komentarisala da je službeno lice odradilo svoj posao i da ga niko takao.

Хоће ли пси луталице бити убијани, што се ради свуда цивилизацији, или ћемо да их чувамо за пелцер по земљи Србији, мислим какве су ово приче, какве су ово слике паса, да ли сте ви људи уопште свесни своје несвести?
Ne ubijaju se ''svuda u civilizaciji'', ljudima cesto i lutalice znaju biti simpaticni:

http://rs.n1info.com/a408286/Lifestyle/Lifestyle/Pas-istrcao-polumaraton-i-osvojio-medalju.html

U mnogo filmova videces veoma afirmativan stav, a s druge strane sinteri nigde nisu popularni. I hajde malo iskrenosti, ti bi najvise voleo da zapravo nema pasa uopste.

А не, ако заштитници паса могу да нападају раднике зоохигијене и да их спречавају да скупљају псе, могу и ја да радим посао који мислим да користи целом друштву.
A koji je to posao i kako ga radis?

- - - - - - - - - -

berlin pre 1940 je licio na beograd danas, ulicom su vladali copori lutalica, narod je bio sludjen ispiranjem mozga o velikoj nemackoj naciji i rasi, o izgubljenom ratu, sirotinje je bilo na svakom koraku, a jedan od bisera su bila i psiholoska savetovalistva za pse pa cak i skole za ucenje nemackog gde su u svom obozavanju radili ludacke stvari sa njima.

zato srbi pamet u glavu, ocistite za pocetak ulice od smeca i lutalica da ne postanemo stoka koju moze svaki politicki idiot da usmeri pogresno i da nam se ne desi ono sto je doblin opisao, fasbinder ekranizovao, a spilberg ocitao kao opelo tako da im ni sto simensa i krupova vise nece pomoci.

Da li ti to hoces da prikazes pse lutalice kao krivce za bujanje nacizma??!

A koji je to posao i kako ga radis?

- - - - - - - - - -

Da li ti to hoces da prikazes pse lutalice kao krivce za bujanje nacizma??!

Не Длугомире, он само покушава да тему политизује што је био случај и са оном затвореном, зато се и кукало што је премештена била на овај ПДФ.
Сада очекује да да неко окачи фотку Броза са Немачким овчаром и да почне даље троловање ове теме. Ниско. злонамерно и подло.
И господо око термина из наслова.
То јесте званични назив , али је и много прецизнији и тачно означава ову категорију паса. Они или њихови родитељи јесу напуштени. Напустили су их људи који су неодговорни и не заслужују да чувају псе, а ни остале животиње.

Poslednja izmena:
Не Длугомире, он само покушава да тему политизује што је био случај и са оном затвореном, зато се и кукало што је премештена била на овај ПДФ.
Сада очекује да да неко окачи фотку Броза са Немачким овчаром и да почне даље троловање ове теме. Ниско. злонамерно и подло.
И господо око термина из наслова.
То јесте званични назив , али је и много прецизнији и тачно означава ову категорију паса. Они или њихови родитељи јесу напуштени. Напустили су их људи који су неодговорни и не заслужују да чувају псе, а ни остале животиње.

objasni sad ti meni sta mislis pod ovim -on, posto sam ja zensko. osim ako nisi cuo d aimam dobro i cvrsto doope pa se nadas da cu dokaz o svom polu podneti u vidu obnazene fotke na temi dvvd, na pdf zene. :mrgreen:

Back