KAKO REŠITI PROBLEM NAPUŠTENIH PASA

Zašto paranoik? Zato što hoće da me zaštiti jer prvi put vidi tu osobu.
Zašto na moju decu ne kidiše kad to isto učine?

Reći da je pas paranoik je smešno.

Ставила сам апострофе јер знам да је термин непримерен нижем бићу.

- - - - - - - - - -

Поставила сам конкретно питање и очекујем конкретан одговор.

Poslednja izmena od moderatora:
Са невероватном лакоћом смо искочили из теме о напуштеним псима у сасвим нову - стару причу о неподношењу паса генерално и чак мржњи, а то је на свим темама заправо једина тема неких наших саговорника. Почела је прича о "власничким псима" то је израз новосрпског говора којим говоре новосрби. До недавно, а и сада ако се мало измакнете изван ове " цивилизоване" Србије чућете да један други израз. За лчовека који има и гаји псе се каже да ћува псе.То се такође каже и за друге врсте животиња.
Између власништва и чувања у значењу постоји огромна разлика и она се и на овој теми у постовима различитих људи јасно и прецизно видид, зато се ми не разумемо, па се онда и љутимо једни на друге. Ми не говоримо истим језиком нити подразумевамо исте ствари .
Када се ради о о нашим суграђанима који чувају псе, ја за огроман број њих , нарочито по градовима, али и по селима мислим много горе и од Марлона и од Фабрике и и осталих који су овде просипали жуч.
Наиме ја мислим и уверен сам да они не заслужују да чувају псе. Можда они нису криви за то јер сматарју да их не чувају, него поседују, шта знам.
Они поседују псе о којима ,углавном, ништа не знају и свим силама се труде да од њих своју представу о томе шта би требало да буду.Такви су пси упрропашћени без обзира на пасмину, величину и природне особине. Ја то сматрам злочином и первертирање и насиљем над природом.У природи постоји насиље , али је оно везано само за једну ствар, а то је опстанак. Насиље код предатора, а пас као и вук је по својој природи предатор биолошки, насиље испољава када лови и када се бори опстанак. У свим другим околностима насиља нема. Ови излуђени псису по правилу агресивни , а агресивни су из страха и неповерења. Ако такви пси тог типа " власника" доспеју на улицу или због напуштања или зато што побегну од својих власника , имамо бесне и агресивне псе на улици.
И опет стижемо до онога што све време понављамо ти су пси жртве људске злоупотребе .

На то си питање овде већ добио одговор, али или нити ти читаш шта се пише, нити те то занима !

Читам овде све и свашта, не занима ме како РЕШАВАТИ, већ како РЕШИТИ проблем.

Проблем се методама које ти помињеш решава већ деценијама, и наравно, како то обично бива, неким је баш то у интересу, јер док год се проблем решава, а не РЕШИ, они ће имати посла и пара, млатиће празну сламу о нашем трошку.

Са невероватном лакоћом смо искочили из теме о напуштеним псима у сасвим нову - стару причу о неподношењу паса генерално и чак мржњи, а то је на свим темама заправо једина тема неких наших саговорника. Почела је прича о "власничким псима" то је израз новосрпског говора којим говоре новосрби. До недавно, а и сада ако се мало измакнете изван ове " цивилизоване" Србије чућете да један други израз. За лчовека који има и гаји псе се каже да ћува псе.То се такође каже и за друге врсте животиња.
Између власништва и чувања у значењу постоји огромна разлика и она се и на овој теми у постовима различитих људи јасно и прецизно видид, зато се ми не разумемо, па се онда и љутимо једни на друге. Ми не говоримо истим језиком нити подразумевамо исте ствари .
Када се ради о о нашим суграђанима који чувају псе, ја за огроман број њих , нарочито по градовима, али и по селима мислим много горе и од Марлона и од Фабрике и и осталих који су овде просипали жуч.
Наиме ја мислим и уверен сам да они не заслужују да чувају псе. Можда они нису криви за то јер сматарју да их не чувају, него поседују, шта знам.
Они поседују псе о којима ,углавном, ништа не знају и свим силама се труде да од њих своју представу о томе шта би требало да буду.Такви су пси упрропашћени без обзира на пасмину, величину и природне особине. Ја то сматрам злочином и первертирање и насиљем над природом.У природи постоји насиље , али је оно везано само за једну ствар, а то је опстанак. Насиље код предатора, а пас као и вук је по својој природи предатор биолошки, насиље испољава када лови и када се бори опстанак. У свим другим околностима насиља нема. Ови излуђени псису по правилу агресивни , а агресивни су из страха и неповерења. Ако такви пси тог типа " власника" доспеју на улицу или због напуштања или зато што побегну од својих власника , имамо бесне и агресивне псе на улици.
И опет стижемо до онога што све време понављамо ти су пси жртве људске злоупотребе .

nije postavljena sa naslovom kako resiti problem lutalica vec lako resiti problem "napustenih" pseta sto je indikacija podmetanja posto je medju lutalicama minoran broj "vlasnickih". znaci termin vlasnicki pas je vasih ruku delo, jer da nije, tema bi se drukcije zvala. zato je i obrisan jutjub link kako se lutalice pare gde na jednu kerusu skace deset polno zrelih kerova. zato su obrisani linkovi gde pobesneli copori u gradovima kidisu na prolaznike u sred bela dana. sta se desava nocu znaju oni nesretnici koji su bili napadnuti.
a koliko je problem alarmantan govori da ako samo ukucas u pretrazivac napadi lutalica... citaj broj indeksa. dati su vam predlozi, niko se nije izjasnio ni o jednom, samo serete o trulom zapadu o nevinim kucama i mrziteljjma pseta.

vecinu ekstremnih sadistickih zlocina nad psima rade upravo organizacije za "zastitu" da bi se medijski kurcili i izvlacili novac...covek ce u samoodbrani mozda da ubije psa ako ga napadne ili
mu napadne dete sto je svakodnevna pojava... ili ce da otruje copor ako ugrozavaju zivot njemu i sugradjanima a nadlezne sluzbe nista ne preduzimaju jer slucaj nije na vracaru ili starom gradu... da sedi i da ih hirurski secka i vesa moze samo onaj ko od toga ima najvise koristi a zna se koji su takvi ... kao oni idioti iz levijatana koji svi imaju borbene pse i zalazu se da dzukele ostanu na ulicama da bi njihovi kerovi mogli da se vezbaju koljuci ih... to su bolesnici, normalan covek koji ima psa nikada ne moze ostati slep na uzase oko nas i nazvati stvari pravim imenom... onda nece biti komentara kada detetu tri krupne dzukele pokidaju jetru slezinu i sta vec a otac napise da sam ja bio tamo utukao bi ih, na sta se javlja 20 morona prvog reda sa komentarima ko si ti da bijes nekog psa, edukuj dete pa nece biti napadnuto, smiri psa koji ti napadaju dete do levijatanivih sadista koji prete saznacemo ko si pa cemo ti doci na vrata da mi tebe utucemo.

slucno muzjakovom postu da ce meni doci na vrata jer zna ko sam i gde sam dan posle bana na sta je moderacija ostala gluva kao i uvek samo zato jer deli stavove tih bolesnika. to govori na sta lici ovaj pdf i koliko je polarizovana svest njegovih uredjivaca.

Jeste, Marlon je u pravu. Već sam pisao na drugoj temi, ali ponoviću i ovde.
Psi su zlo koje je uzelo maha. Napadaju ljude, grizu i ubijaju. A onda će da se nađu pametni koji će reći da pas nije kriv. :roll: Jok nego je zaslužan. Da neće i orden da mu damo?
Za šta se mi ovde uopšte borimo? Za ljudski rod, ili za pse? Hoćemo li od gradova da pravimo štenare, ili obratno? Od štenare gradove?
Situacija je tatkva, nema mesta i za ljude i za pse. Štaviše, psi ne plaćaju porez.
Tolika ljubav prema psima meni je sumnjiva, jer ko voli pse, ne voli ljude. I trebalo bi svako da se izjasni, da li je pas, ili je čovek? Ako je pas, onda ne može da ulazi u popis stanovništva i biračke spiskove. To što neki psi liče na ljude, ne znači ništa. I reptilijanci liče na ljude, ali nisu ljudi. U stvari, reptilijanci su se umešali među ljude i oni se takođe zalažu da psi ostanu tu gde jesu i da se razmnožavaju, jer su se udružili sa njima i žele zlo ljudima. One koje psi ne napadaju, ili su i sami psi ili su reptilijanci. Tu bi imalo rešenja, ali reptilijanci su se uvukli u sve pore društva. Inače, da je to ranije primećeno, moglo je da se iskoreni. Oni za koje bi se posumnjalo da su reptilijanci, mogli bi da ih mučimo dok ne priznaju da su reptilijanci. Ali bojim se da smo zakasnili.

Ali svejedno, ja se divim ovima koji se otvoreno bore protiv pasa, rizikujući svoj život za dobrobit ljudske vrste. Jer svakog momenta može da im zakuca reptilijanac na vrata.
A ljudi žive u binilu i ne vide istinu, jer se te informacije diskredituju tako što im se lepe etikete "teorija zavere". I sve se preokrenulo. Ljudi veruju u laži, a istine proglašavaju za teoriju zavere. A zašto je to tako? Zato što su ljudi naivni i ne mogu da poveruju da se zlo nadvilo nad ljudskom vrstom. Uljuljkani su šarenom fasadom u svojoj realnosti, ne shvatajući da će ta fasada da im se sruši na glavu. A uskoro će da dođe taj momenat ako se ljudi ne osveste i progledaju, kao što sam ja progledao.

tvoju zayebanciju objasni ovoj zeni...ili se edukuj

iz batajnice...cime je dete izazvalo psa, zveckom?

https://www.blic.rs/vesti/beograd/uzas-u-batajnici-copor-pasa-lutalica-napao-kolica-sa-bebom-majka-izujedana/7k59ct5

- - - - - - - - - -

odnosno pse, posto ih je napao copor...deca, stari i bolesni vise stradaju, jer psi uoravo cesce naoadaju nemocne.

- - - - - - - - - -

jos plus su zene i deca sitniji, i psi ih vide kao laksu zrtvu.

- - - - - - - - - -

zato se redje desava da napadnu odraslog, zdravog muskarca, jer su muskarci obic o krupniji i visi i deluju snaznije fizicki (sto obicno i jeste tako)

Jeste. Smrtna kazna.
Treba kazniti te pse.
Kazniti?
A za šta?
Ah setio sam se. Zato što su psi. Eto to je nauk - ne rađajte se kao psi.

jok kazniti ih kao sto svaka civilizovana drzava stiti svoje gradjane koji placaju porez
ker ne placa porez ide u azil, auto ne placas ne mozes da vozis, ako ker placa preko vlasnika onda ima pravo na divljanje ali samo medju cetiri zida
kome je do sume i divljih zivotinja neka ide u sumu

Jeste. Smrtna kazna.
Treba kazniti te pse.
Kazniti?
A za šta?
Ah setio sam se. Zato što su psi. Eto to je nauk - ne rađajte se kao psi.

Казнити? Па пси нису људи, и на њих се не могу примењивати релације које важе за људе, кад ћеш већ једном у својој глави да повучеш црту која ће раздвојити псе и људе.

Што ће рећи, ако пса убијеш, не значи да си га казнио, не значи да је добио смртну казну за неко кривично дело, имаш ли ти капацитете да то разумеш и схватиш?

Кад се дератизацијом трују мишеви и пацови, ми њих не кажњавамо, то је једноставно индустријско уништавање штеточина јер је тако најефикасније и најрационалније за људско друштво, исто је и са псима луталицама.

vecinu ekstremnih sadistickih zlocina nad psima rade upravo organizacije za "zastitu" da bi se medijski kurcili i izvlacili novac..
Izmisljas, i to ne prvi put, slutim ni poslednji.

.covek ce u samoodbrani mozda da ubije psa ako ga napadne ili
mu napadne dete sto je svakodnevna pojava... ili ce da otruje copor ako ugrozavaju zivot njemu i sugradjanima a nadlezne sluzbe nista ne preduzimaju jer slucaj nije na vracaru ili starom gradu... da sedi i da ih hirurski secka i vesa moze samo onaj ko od toga ima najvise koristi a zna se koji su takvi ... kao oni idioti iz levijatana koji svi imaju borbene pse i zalazu se da dzukele ostanu na ulicama da bi njihovi kerovi mogli da se vezbaju koljuci ih... to su bolesnici, normalan covek koji ima psa nikada ne moze ostati slep na uzase oko nas i nazvati stvari pravim imenom... onda nece biti komentara kada detetu tri krupne dzukele pokidaju jetru slezinu i sta vec a otac napise da sam ja bio tamo utukao bi ih, na sta se javlja 20 morona prvog reda sa komentarima ko si ti da bijes nekog psa, edukuj dete pa nece biti napadnuto, smiri psa koji ti napadaju dete do levijatanivih sadista koji prete saznacemo ko si pa cemo ti doci na vrata da mi tebe utucemo.
Samostalnih sadista bez posebnih motiva dokazano ima i na svaki klip napada psa na coveka moze se naci 10 u kojem mnogo gore stvari cini jedan covek drugome. A o tome sta neki cine zivotinjama da ne pricam

Оне слике са псима у хулахопкама нисмо качили ми који их не волимо (и немамо) већ они којима су то 'најбољи пријатељи'.

Da se vidi sta ljudi ustvari neljudi rade sa psima..i ne samo sa psima vec i drugim zivotinjama

Izmisljas, i to ne prvi put, slutim ni poslednji.

Samostalnih sadista bez posebnih motiva dokazano ima i na svaki klip napada psa na coveka moze se naci 10 u kojem mnogo gore stvari cini jedan covek drugome. A o tome sta neki cine zivotinjama da ne pricam

jel zbog izmisljanja dobijam pretnje i upozorenja od tih boraca
postavi tih tvojih 5.000 klipova i vesti da vidimo... ovakve lazi ni vucic ne prica kao sto ih ti ovde prosipas.

Predlazem izvoz, pa kad vec godinama izvozimo mladost, inteligenciju, hranu, vodu itd. a jedemo uvozne splacine, izvozimo i pse u tzv. civilizovani svet (koji nas je civilizovano bombardovao ne svi...) njima fale lutalice da udome (manja cena) i nije im jasno (ekonomski slaba zemlja) da po ulici ljudi vode rasne pse, koji su i kod njih skupi, dok imamo slobodne mesance/rasne da biras phe... zbrka zbog neodgovornih vlasnika, zato ni od zakona nema neke koristi, uzrok su ljudi... :think:

Poslednja izmena:

Back