KAKO REŠITI PROBLEM NAPUŠTENIH PASA

Да ли прихваташ чињеницу да је култура (или цивилизација, шта год) која кућне љубимце ставља на пиједестал који им ни по чему не припада осуђена на пропаст.
Гледам млади брачни пар - у колицима дете а на повоцу грозан али грозан стафорд. Од оних који имају онај језиви размак између предњих ногу. Наказа.
Гаје дете и имају ТО.

Koliko imas prijatelja koji bi za tebe da zivot ili bar sapu?

Глупости. Што би неко за мене дао живот, забога...

Откачите се више тих его трипова - вас неко воли, вама је неко пријатељ до гроба, умро би за вас итд итд..

Поготово ако је то животиња, мислим, доста басни и осталих детињарија.

Животиња ти не може бити пријатељ. Можеш је волети, мазити, пазити али пријатеља ћеш једино наћи у ЧОВЕКУ.

Tačno, ali te taj isti čovek može izneveriti. Pas te neće izneveriti. Ne kaže se džaba pas je najbolji čovekov prijatelj.

Tačno, ali te taj isti čovek može izneveriti. Pas te neće izneveriti. Ne kaže se džaba pas je najbolji čovekov prijatelj.

Пас често искида свог власника на комаде. Не изневерава те јер у његовом мозгу не постоје појмови које им тако инфантилно приписујете.

И што би те 'изневерио' ако му пружаш све оно што му треба - храну, лечење, прање, четкање.

Пас често искида свог власника на комаде. Не изневерава те јер у његовом мозгу не постоје појмови које им тако инфантилно приписујете.

И што би те 'изневерио' ако му пружаш све оно што му треба - храну, лечење, прање, четкање.

Pas retko iskida vlasnika.
Normalno je da kad ga hraniš, pojiš, šetaš, voliš, maziš... da te neće izneveriti. A čoveku nemoj jednom nešto učiniti već je problem.
Pa čak i ako psa jedan dan ne nahraniš neće ti zameriti.

Poslednja izmena:
Pas retko iskida vlasnika.
Normalno je da kad ga hraniš, pojiš, šetaš, voliš, maziš... da te neće izneveriti. A čoveku nemoj jednom nešto učiniti već je problem.

Нижа бића немају комплексне емоције и са њима је лако изаћи на крај. Са људима је већ теже и ту излази на видело вишак или мањак социјалне интелигенције.

Слабићи бирају лакши пут.

- - - - - - - - - -

Ево, понекад навратим до рођаке која има пса. Он ми се 'обрадује' као да сам не знам шта а ја га не волим, не интересује ме.

Кад кажем - обрадује - мислим на махнито лајање и скакање на мене које ми је одвратно.

Толико о њиховом уму.

Да се разумемо - мени је њих жао.

Људи су их начинили таквима и тотално везали уз себе. Укрштају неспојиво и стварају наказе које су неспособне за природно размножавање јер цркавају на коћењу.

Француски булдог моје покојне заове је морао на царски рез и сви су кучићи били мртви. Не ваља. Ништа не ваља.

Да ли прихваташ чињеницу да је култура (или цивилизација, шта год) која кућне љубимце ставља на пиједестал који им ни по чему не припада осуђена на пропаст.
Naprotiv, zemlje u kojima je briga o kucnim ljubimcima veca su uglavnom one koje su uspesnije. :)

Гледам млади брачни пар - у колицима дете а на повоцу грозан али грозан стафорд. Од оних који имају онај језиви размак између предњих ногу. Наказа.
Гаје дете и имају ТО.
Tebi je grozan, a njima se svidja. U cemu je problem? Razni ljudi - razni ukusi.

Očito da ne primećuje da ga ne voliš i da ti je njegovo ponašanje odvratno.
To samo pokazuje koliko psi nisu kvarni. Ljudi su mnogo gori.

Meni je nedavno došla prijateljica kući i još na dvorištu sam je dočekala. Ona me je zagrlila kako se obično pozdravljamo. Kuja koju sam nedavno udomila je lajala kao nenormalna jer je pomislila da hoće da mi naudi.
Deca me xy puta zagrle i poljube a ona nikad na to ne reaguje.

Ovo je odgovor za Fabriku.

Naprotiv, zemlje u kojima je briga o kucnim ljubimcima veca su uglavnom one koje su uspesnije. :)

Tebi je grozan, a njima se svidja. U cemu je problem? Razni ljudi - razni ukusi.

Успешније привредно али на плану људскости - тешко.

Њима се свиђа...Да. У томе и јесте проблем. Ненормално је постало нормално, ружно - лепо, лаж - истина.

Глупости. Што би неко за мене дао живот, забога...

Откачите се више тих его трипова - вас неко воли, вама је неко пријатељ до гроба, умро би за вас итд итд..

Поготово ако је то животиња, мислим, доста басни и осталих детињарија.

Nisu basne: https://www.b92.net/ljubimac/psi.php?yyyy=2018&mm=08&nav_id=1432780

Očito da ne primećuje da ga ne voliš i da ti je njegovo ponašanje odvratno.
To samo pokazuje koliko psi nisu kvarni. Ljudi su mnogo gori.

Meni je nedavno došla prijateljica kući i još na dvorištu sam je dočekala. Ona me je zagrlila kako se obično pozdravljamo. Kuja koju sam nedavno udomila je lajala kao nenormalna jer je pomislila da hoće da mi naudi.
Deca me xy puta zagrle i poljube a ona nikad na to ne reaguje.

Ovo je odgovor za Fabriku.

Не знам шта да кажем осим да ти је куја 'параноик'.

Gresis, psi itekako mogu biti prijatelji.

Хоћеш ли ми описати детаље тог феномена. На који начин си дошао до тог смелог закључка?

- - - - - - - - - -

Samo realne ...

И шта сад. Постаћете пси јер сте незадовољни људима?

Нижа бића немају комплексне емоције и са њима је лако изаћи на крај. Са људима је већ теже и ту излази на видело вишак или мањак социјалне интелигенције.

Слабићи бирају лакши пут.

- - - - - - - - - -

Ево, понекад навратим до рођаке која има пса. Он ми се 'обрадује' као да сам не знам шта а ја га не волим, не интересује ме.

Кад кажем - обрадује - мислим на махнито лајање и скакање на мене које ми је одвратно.

Толико о њиховом уму.

Eto vidis, voli te iako ti njega ne. Koliko bi te tek voleo kad bi i ti njega ... razmisli.

Успешније привредно али на плану људскости - тешко.

Њима се свиђа...Да. У томе и јесте проблем. Ненормално је постало нормално, ружно - лепо, лаж - истина.
Ali i ruzni ljudi mogu biti dobri, uostalom cesto i jesu. Ne znam kako si onu ljudskost izmerila, ali mislim da ovde bas i nije neka.

Ali i ruzni ljudi mogu biti dobri, uostalom cesto i jesu. Ne znam kako si onu ljudskost izmerila, ali mislim da ovde bas i nije neka.

Асоцијалност, упућеност само и искључиво на себе и своје личне потребе, недостатак емпатије, затвореност у четири зида и кликтање по геџетима.

Људи изискују напор а то власници паса избегавају и бирају инстант решење.

Back