moonja..
Buduća legenda
- Poruka
- 32.928
Takoe.... podržimo Elektriku....lep provod ( :
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Srećno ali kontam da je ''duh većine'' takav da jednsotavno dolazi do rastakanja svega i nikom više nije bitno ni da li on sam oddržava neki standard čistoće a kamoli da l su mu čiste ulice, ulazi, prolazi, cela država se pretvara u ogormno đubrište.А не, стаћу ја томе на пут. Пасивност не води ничему.
Srećno ali kontam da je ''duh većine'' takav da jednsotavno dolazi do rastakanja svega i nikom više nije bitno ni da li on sam oddržava neki standard čistoće a kamoli da l su mu čiste ulice, ulazi, prolazi, cela država se pretvara u ogormno đubrište.
nisu, svi štenci do nekih 7-8 meseci piške bez podizanja noge......mrlja bi morala da bude na zemlji..da je od psa...ovaj nema više od 3, 5 do 4 mes.
gavran može da se pripitomi, naravno....samo problem kod tih vrsta vrana je u tome što su pune parazita, sklone su tome.
Па није тај пишао него неки други који подиже ногу, није шија него врат.
To da, al i ljudi pišaju po haustorima, nje šija nego vrat i još smrdljiviji....
Gomila pasa neće uošte da vrši nuždu u svom dvorištu, osim povremenih obeležavanja granice u dvorištu..
. Traže od gazda da ih vode napolje da obave stvar... na opštu žalost kapiram, ukućana....
Дебилан аргумент, људи су у цивилизацији направили хиљаде km канализације, ако неком и пригусти понекад па се испиша или исере негде где не треба то опет никако не може да оправда чињеницу да пси серу и пишају искључиво напољу, дакле засеравају и запишавају околину све време свог постојања.
Али чуј ово, напоље, где бре напоље?
И сад кад си почео да упоређујеш, замисли да људи иду да раде то "напоље".
Haha...brao brate.....psi nisu napravili kanalizaciju.......Psi su zaslužni i za to što u pola sveta nemaš rešeno pitanje kanalizacije, vodosnabdevanja, a i psi prouzvode i radioaktivan otpad...brao, majstore... Jesi ti video nekad da je čovek pišadžihja oprao zid gde je pišo i iz žbuna pokupio tovar koji je izasro?
Van svog dvorišta, neće da vrše nuždu u kućnom dvorištu, jes glup? Ćovek ima wc, neki ljudi, možda ti nemaš u kući-stnu, pa ti nije jasno..
о неком и пригусти понекад па се испиша или исере негде где не треба
Какве су оно флеке лево од кера?
Запишавање наравно.
Како бре људи живите са тим псећим говнима и пишаћом.
Nije to mačka da voli kutiju...Nosim se mišlju da pripitomim Gavrana...Ove ''konvencionalne'' životinje poput pasa i mačaka su tak dosMadne...
Mislim da srbija ima toliko problema da je ovo što bi stranci rekli ''non issue'' i ne znam ni što postujem na ovoj temi...Možda bi manje zajednice koje bi imale odlike i preimućstva državnosti bolje rešile ovaj i druge probleme nego centralizovani, nezgrapni dinosaurus.