- Poruka
- 129.679
jel istog pola?ono posl;ate poruku pogresnoj osobi sa izjavom ljubavi a ona se naprima
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jel istog pola?ono posl;ate poruku pogresnoj osobi sa izjavom ljubavi a ona se naprima
zato sam pobriso sve muskarce iz kontaktijel istog pola?
Nije isto slicno jea zamisli u isto vreme vas dvojica otvarate temu sa istim pitanjem....
jel vam se to nešto skoro desilo?
meni niko nije pogrešno izjavio. Barem mi se niko nije izvinjavao ako mi kaže, haha
a ja se još nisam zahebo
sad je kasno..poruku si vec poslaozato sam pobriso sve muskarce iz kontakti![]()
i to u grupusad je kasno..poruku si vec poslao![]()
Evo njegovo je zatvorenotko je plagijator treba ustvrditi
Mnogo je lakše da ispitčkaraš nekoga jer to svi razumeju. Ljubav je zajebata
ono posl;ate poruku pogresnoj osobi sa izjavom ljubavi a ona se naprima
samo da mi prodju ova dva iz keca u dvojku i zovem te.Ja bi napisala lepo
E izvini jes da te volim
a jel su i one isto ruzne ko lopov?vilim onda dve osobejednu manje a jednu vishe
a jel su i one isto ruzne ko lopov?![]()
Dešava se kad čovek popije koju "preko" ...!ono posl;ate poruku pogresnoj osobi sa izjavom ljubavi a ona se naprima
ono posl;ate poruku pogresnoj osobi sa izjavom ljubavi a ona se naprima
U ovo vreme koje obiluje nestabilnim osobama sa takvim tralala emocijama ne bi to bilo nista strasno.ono posl;ate poruku pogresnoj osobi sa izjavom ljubavi a ona se naprima
Pa dobro, ako mi se i ona djasvi onda., mozemo par nepar.ono posl;ate poruku pogresnoj osobi sa izjavom ljubavi a ona se naprima
pa kazes da je greska sta drugoono posl;ate poruku pogresnoj osobi sa izjavom ljubavi a ona se naprima